Συνέχεια δράσεων της ΕΟΚ και στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης (+ph, vd)

Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 14:49
ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι δράσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνεχίζονται σε σχολεία σε όλη την Ελληνική επικράτεια με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα του μπάσκετ και φυσικά να έρθουν πιο κοντά τόσο στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης ειδικότερα, όσο και στον αθλητισμό γενικότερα.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Το πρωί της Πέμπτης 04/11 προπονητές της Ομοσπονδίας και των Εθνικών ομάδων βρέθηκαν στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης, όπου τα παιδιά έπαιξαν μπάσκετ, διαγωνίστηκαν και γενικότερα ασχολήθηκαν με το άθλημα του μπάσκετ. Τόσο οι Ομοσπονδιακοί προπονητές όσο και τοπικοί προπονητές μίλησαν στα παιδιά για το μπάσκετ, ενώ δεν έλειψαν και τα αναμνηστικά μπλουζάκια ως δώρο για κάθε παιδί.ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Φυσικά η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε με την ουσιαστική ανταπόκριση τόσο της Διεύθυνσης Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας, όσο και του Δήμου Τρίπολης και της Διευθύντριας του 11ου Δημοτικού Σχολείου.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Στη συγκεκριμένη δράση παρουσία έδωσαν ο Διευθυντής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Αρκαδίας, κ. Φώτης Γκέσουρας, ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης αρμόδιος για θέματα αθλητισμού κ. Δημήτρης Μακαρούνης και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου κ. Σταύρος Κουκάκης, οι οποίοι μίλησαν για τη συγκεκριμένη δράση και τη σημασία του να μπαίνει ο αθλητισμός στα σχολεία. Για τη συγκεκριμένη δράση μίλησε και η Διευθύντρια του 11ου Δημοτικού Σχολείου κα Φωτεινή Βαρτσιώτη.

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.