Συνέχεια για το τουρνουά ATL2021 1 του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

Κυριακή, 1 Αυγούστου 2021 13:55

Με μεγάλη επιτυχία διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης το εσωτερικό τουρνουά τένις του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης. Ένα τουρνουά,  που μετρά πλέον 5 χρόνια με την μορφή των ομίλων και γενικά 15 χρόνια ζωής ως διοργάνωση, φτάνει αισίως στην τελική του φάση.

Το φετινό τουρνουά AEK TRIPOLIS TENNIS LEAGUE ξεκίνησε δυναμικά την 1η Ιουλίου 2021 και σε λίγες ημέρες ολοκληρώνεται με την συμμετοχή 146 αθλητών σε όλες τις κατηγορίες. Τόσο στην κατηγορία των προχωρημένων (PRO), όσο και στην κατηγορία των αρχαρίων (ROOKIES) η συγκεκριμένη διοργάνωση ήρθε και άλλαξε τα τενιστικά δεδομένα του ομίλου και της Τρίπολης.Μεγάλος Χορηγός και Υποστηρικτής του πρώτου τουρνουά για την φετινή χρονιά, είναι το MERCI Lounge Cafe Bar – Vytina και πιο συγκεκριμένα η γνωστή επιχειρηματίας Γαρυφαλλιά Αληγέωργα! Πέρα από την επιμέλεια των τροπαίων των νικητών θα δωροθετήσει και τους δύο πρώτους νικητές των κατηγοριών (PRO) σε άνδρες και γυναίκες.

Όλοι οι συμμετέχοντες απολαμβάνουν το νερό Merci για να δροσίζονται και να ενυδατώνονται καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων!

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων της ΑΕΚ Τρίπολης ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους ότι το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 4/8 με τους τελικούς και τις απονομές να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο. Τους αγώνες θα καλύψει σε live streaming ο χορηγός επικοινωνίας των αγώνων το pna.gr.