Συνεχίζει και επεκτείνει τις συνεργασίες της η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017 21:16

Με την παραγωγή και εμφιάλωση φυσικού χυμού ροδιού της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε., με την ετικέτα ”PRΟΜΗ”, της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε., συνεχίζεται και επεκτείνεται η συνεργασία των δύο εταιριών που ξεκίνησε πέρυσι.

Ο φυσικός χυμός ρόδι της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ, τόσο με το brand της εταιρίας, όσο και με την ετικέτα PRΟΜΗ, βρίσκεται ήδη στα ράφια των 55 καταστημάτων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε., στην Αττική, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας των δύο εταιριών που υπογράφτηκε.Το προϊόν απευθύνετε στον καταναλωτή σε γυάλινες φιάλες των 250 και των 650 ml, ενώ οι δύο εταιρίες συζήτησαν την επέκταση της συνεργασίας τους και σε νέους κωδικούς που ετοιμάζει η ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ.

Στη φωτογραφία κάτω, ο πρόεδρος της ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΗΣ Α.Ε. Αντώνης Κωνσταντογιάννης με τον πρόεδρο της ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε  Παρασκευά Παρασκευόπουλο, τον αντιπρόεδρο Απόστολο Αποστολόπουλο, το διευθυντή Πέτρο Γιαννόπουλο, και τα μέλη της διοίκησης Νίκο Κολιπέτσα, Γιάννη Οικονομόπουλο και Ανδρέα Σαρρή, κατά την επίσκεψή τους στα γραφεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

ΑΛΦΕΙΟΣ ΡΟΔΙ Α.Ε. – ΚΟΛΙΡΙ, ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ

info@alfeiosrodi.grwww.alfeiosrodi.gr

Eργοστάσιο ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ – 3ο χλμ Πύργου – Κυπαρισσίας

τηλ. 2621028754