Συνεχίζει να μοιράζει αγάπη και είδη πρώτης ανάγκης “Το καλάθι του πτωχού αδελφού” (video)

Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021 18:03

Πλησιάζει η περίοδος των εορτών για το Πάσχα και είναι αλήθεια τέτοιες άγιες ημέρες αρκετές οικογένειες αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα και δυσκολίες.

Ο αριθμός αυτών των οικογενειών τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και λόγω της κατάστασης που έχει προκαλέσει η πανδημία με τον κορωνοϊό.Το φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Το καλάθι του Πτωχού Αδερφού» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας συγκεντρώνει τρόφιμα τα οποία μοιράζει σε δοκιμαζόμενες οικογένειες.

Η ανταπόκριση των πιστών αλλά και των τοπικών επιχειρηματιών και επιχειρήσεων συνέχισε να είναι μεγάλη και αυτή την περίοδο που εν’ μέσω πανδημίας και lock-down ήταν πιο δύσκολη η ανταπόκριση σε βοήθεια και τρόφιμα από άλλες περιοχές, σύμφωνα με τον πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Σουρλίγκα ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Δημοτικού ραδιοφώνου Τρίπολης.

Ο πατέρας Ιωάννης Σουρλίγκας μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «Το καλάθι του Πτωχού Αδερφού» προετοιμάζει σακούλες με τρόφιμα για να διατεθούν σε οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή τις άγιες μέρες του Πάσχα.

Οι δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας άλλωστε συνεχίζει να στηρίζει οικογένειες που το έχουν ανάγκη, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου πάντα με τη βοήθεια και ανταπόκριση των πιστών, γεγονός πολύ σημαντικό και ελπιδοφόρο στις δύσκολες μέρες και εποχές που διανύουμε.

Δείτε τι είπε ο πατέρας Ιωάννης Σουρλίγκας: