Συνέντευξη Νίκα: Τι είπε για τις αλλαγές στη ΣΔΙΤ, το Ξενία Βυτίνας και τα Χριστούγεννα στην Τρίπολη (vid)

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 17:04

Στις αλλαγές που επήλθαν στη ΣΔΙΤ για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπου πλέον η αρμοδιότητα περνά στην Οικονομική Επιτροπή από το Περιφερειακό Συμβούλιο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη τύπου ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Η συνέντευξη δόθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, στην Τρίπολη, με αφορμή τη συνάντηση που είχε ο κ.Νίκας με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.Συνάντηση στην οποία συζητήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως τα απορρίματα, οι υποδομές, το αρδευτικό δίκτυο, η στέγαση των υπηρεσιών της Περιφέρειας, τα υδατοδρόμια, οι μαρίνες και άλλα θέματα, τα οποία, όπως τόνισε ο κ. Νίκας θα λυθούν μόνο αν υπάρξει καλός συντονισμός, αφού για τα περισσότερα από αυτά υπάρχουν τα χρήματα.

Ο κ.Νίκας μίλησε και για το Ξενία Βυτίνας και επεσήμανε πως πρόθεσή τους είναι να δημιουργηθεί ένα αθλητικό κέντρο στον περιβάλλοντα χώρο ενώ το κτίριο θα χρησιμοποιηθεί για διοικητικούς λόγους.

Ακόμα ανέφερε πως η Τρίπολη θα είναι το επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και θα στηρίξουν το Δήμο στις εκδηλώσεις που θα διοργανώσει.

Δείτε βίντεο από την live μετάδοση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης με την εισήγηση του κ. Νίκα και βίντεο με τις απαντήσεις σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στις οποίες αναφέρθηκε στις αλλαγές στην ΣΔΙΤ, στο Ξενία Βυτίνας και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Τρίπολης στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 24. Oktober 2019