Συνέντευξη τύπου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης για την “Πελοπόννησο EXPO” (vid)

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019 17:19

Μετά από μία στάση στην Κορινθία, η έκθεση «Πελοπόννησος EXPO» επανέρχεται στην Τρίπολη και στη Βιομηχανική Περιοχή.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα στο κτίριο ΓΑΙΑ στη ΒΙΠΕ Τρίπολης.Η διοργάνωση της έκθεσης ανήκει στα επτά επιμελητήρια της Πελοποννήσου, αφού συμμετέχουν και η Αχαΐα και η Ηλεία.

Η έκθεση γίνεται και με την αρωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ενώ την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία ALFA EXPO.

Φιλοδοξία είναι η έκθεση να προσελκύσει το ενδιαφέρον επισκεπτών από όλη τη χώρα ενώ να σημειώσουμε πως συμμετέχουν μέχρι τώρα 220 εκθέτες, από όλους τους κλάδους της παραγωγής..

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα υπάρχουν διάφορες ενημερωτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνέδρια για τουρισμό και πρωτογενή τομέα, επιχειρηματικές συναντήσεις, μαγειρέματα και συνταγές από όλη την Πελοπόννησο, ενώ θα υπάρχουν και διάφορα events από τους εκθέτες στο χώρο των περιπτέρων τους.

Με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης σε δύο μέρες παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Νοεμβρίου στη ΒΙΠΕ Τρίπολης, στο χώρο της έκθεσης.

Μίλησαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής, ο ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Αριστείδης Τηλιγάδας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Κωνσταντίνος Γκαρκάσουλας, ο εκπρόσωπος της ΑLFA EXPO Άγγελος Καραμπίκας και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Δείτε βίντεο με τη συνέντευξη τύπου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου στις 19:00 εγκαίνια έκθεσης.

Στη διάρκεια των εγκαινίων θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στην Φαρμακοβιομηχανία «DEMOS», για τη σημαντική προσφορά της στην ελληνική επιχειρηματικότητα.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις 17:30

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου στις 17:30

B2B ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Σάββατο 16 Νοεμβρίου, 09.00-21.00

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 17:30 στο Συνεδριακό Κέντρο της Έκθεσης

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ COCΚTAILS ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΡΑΣΙ

Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 19:00

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ

Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις 19:00

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ

Η διάρκεια της έκθεσης είναι από τις 13 έως τις 17 Νοεμβρίου και οι ώρες λειτουργίας της: Καθημερινές: 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο: 10.00 – 21.00.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟΝ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ

Μια προσφορά του ΚΤΕΛ σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αρκαδίας

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ: Πλατεία Κολοκοτρώνη, κάθε και μισή της ώρας (π.χ 16:30, 17:30) και η ώρα αναχώρησης το κτίριο ΓΕΑ κάθε μία ώρα (π.χ 17:00)