Συνεργασία Επιμελητηρίου και ΚΤΕΛ για τη δωρεάν μεταφορά επιχειρηματιών σε μεγάλες εκθέσεις (video)

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 14:29

Μια νέα σημαντική πρωτοβουλία αποτελεί η συνεργασία του Επιμελητηρίου με το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, με τη δωρεάν μεταφορά των Αρκάδων επαγγελματιών σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις στην Αθήνα.

Αυτό ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, κ. Γιάννης Τρουπής και ο ομόλογός του τού ΚΤΕΛ Αρκαδίας, κ. Νίκος Κουτσόγιωργας.Στη διάρκεια της συνέντευξης, παρουσιάστηκε η πρωτοβουλία Επιμελητηρίου – ΚΤΕΛ, σύμφωνα με την οποία, επαγγελματίες – μέλη του Επιμελητηρίου θα έχουν δωρεάν μεταφορά και είσοδο σε σημαντικές εμπορικές εκθέσεις στην Αθήνα.

Η πρώτη έκθεση που θα επισκεφθούν είναι η HORECA τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου στις 9 το πρωί από τις εγκαταστάσεις του ΚΤΕΛ Αρκαδίας. Επιστροφή την ίδια μέρα, στις 4 το μεσημέρι ,από τις εγκαταστάσεις της έκθεσης Metropolitan Expo.

Για τη συμμετοχή  στο πρόγραμμα δωρεάν μεταφοράς είναι απαραίτητη η εμπρόθεσμη δήλωση συμμετοχής στα μέλη που είναι ταμειακώς ενήμερα στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου (μέσω sms ή email) το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα ενημερώσει με τον κωδικό που θα χρησιμοποιήσουν για να ταξιδέψουν με το συγκεκριμένο δρομολόγιο (ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία) και να μπουν δωρεάν στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ότι η αποστολή θα πραγματοποιηθεί εφόσον ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι μεταξύ 40-50.