Συνεργασία του 4ου Μαραθώνιου Ναυπλίου με τον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ»

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 20:16

«Ενώνουμε τον ανθρωπισμό με τον αθλητισμό»

Μία νέα πρωτοβουλία ανακοινώθηκε, στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε η οργανωτική επιτροπή του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, στην Αθήνα την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017, και αυτή δεν είναι άλλη από την στήριξη του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, η οποία και μας έκανε την τιμή και παραβρέθηκε σε αυτή.
Πριν ξεκινήσει η ενημέρωση των δημοσιογράφων για τον 4ο Μαραθώνιο Ναυπλίου, την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη τίμησε με αναμνηστική πλακέτα ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, για την πολύπλευρη προσφορά της προς τον συνάνθρωπο και ειδικά για τα όσα κάνει και θα κάνει για τα μικρά παιδιά.Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη χαρακτήρισε εξαιρετική την πρωτοβουλία του προέδρου της Ο.Ε. του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου, Δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, να συνδέσει τον ανθρωπισμό με τον αθλητισμό, λέγοντας συγκεκριμένα ‘’Έχω αφιερώσει την ζωή μου στα παιδιά και αυτό που κάνετε είναι για μένα πολύ σημαντικό και μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Θα ήθελα να σας προσκαλέσω στο ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ μετά το τέλος της εκδήλωσης στην οποία και θα παραβρεθώ για να σας τιμήσω και να δείτε από κοντά το έργο το οποίο επιτελούμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας’’ .

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, ευχαρίστησε την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και εξέφρασε την βαθύτατη εκτίμηση του στο πρόσωπο της καθώς όπως είπε την θεωρεί σύμβολο ελπίδας, τονίζοντας χαρακτηριστικά: ‘’Είναι πολύ μεγάλη τιμή να συνδέεται η συγκεκριμένη εκδήλωση και ο Δήμος μας, με το Ίδρυμα ‘’ΕΛΠΙΔΑ’’, το έργο του οποίου δίνει ανακούφιση και ελπίδα σε χιλιάδες οικογένειες’’.