Σειρά συλλήψεων σε Αργολίδα και Κορινθία για διάφορα αδικήματα

Τρίτη, 12 Νοεμβρίου 2019 10:25

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 55χρονος ημεδαπός,γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας του,βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία (1) ξύλινη ράβδος (γκλοπ)καθώς και ένα (1) μαχαίρι με μήκος λάμας -15-εκατοστών. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4- δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

Συνελήφθη, χθες (11.11.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας,, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για κλοπή.