ΣΚ.Ο.Τ: Κοπή πίτας με ευχές για καλή σκοπευτική χρονιά! (vid, ph)

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016 17:12

Το Σάββατο το βράδυ, στα εντευκτήριά του στο άλσος Αγίου Γεωργίου, ο Σκοπευτικός όμιλος Τρίπολης πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

Εκτός από μέλη και φίλους του συλλόγου, παρόντες στην εκδήλωση ήταν, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος & πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης, Γιώργος Ρουμελιώτης και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του δήμου Τρίπολης, Θοδωρής Καραλής, εκπροσωπώντας το δήμο Τρίπολης.Το καλωσόρισμα με ευχές για χρόνια πολλά και καλή σκοπευτική χρονιά, έγινε από τον πρόεδρο του ΣΚ.Ο.Τ, Βασίλη Κανελλόπουλο, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι προβλήματα που ενδεχομένως υπάρξουν, θα λυθούν με τη συνδρομή της Περιφέρειας και του δήμου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να μην ευχαριστήσει τον ταμία του Ομίλου, Βασίλη Νικολόπουλο, που ανέλαβε το μεγαλύτερο κομμάτι της διοργάνωσης της εκδήλωσης.

Στη συνέχεια, ο κ. Ρουμελιώτης στο χαιρετισμό του ευχήθηκε χρόνια πολλά με υγεία, τύχη, προκοπή κι αλληλεγγύη και στους σκοπευτές έδωσε την ευχή για «καλές τουφεκιές». Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του μεταξύ φίλων συναθλητών – σκοπευτών και κυνηγών και συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη – τωρινά και προηγούμενα – του ΣΚ.Ο.Τ που με μεγάλη προσπάθεια κατόρθωσαν να κρατήσουν ανοιχτό το Σκοπευτήριο, το οποίο ήταν το μοναδικό που λειτούργησε πέρυσι, από τα 15 συνολικά στην Ελλάδα. Επισήμανε δε ότι χρειάζονται περαιτέρω βελτιώσεις και παρεμβάσεις σε μηχανικό εξοπλισμό και στον περιβάλλοντα χώρο, τις οποίες θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσει η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ενώ συμπλήρωσε ότι το Σκοπευτήριο λειτουργεί με παρέμβαση του περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη.

Ο κ. Καραλής, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή σκοπευτική χρονιά, εξήρε τη δράση και το έργο του προέδρου του Ομίλου και δεσμεύτηκε ότι τη νέα χρονιά, ο δήμος θα καταφέρει να εξασφαλίσει πόρους, ώστε να γίνουν περισσότερα έργα στο Σκοπευτήριο, που θα αφορούν κυρίως την περίφραξη αλλά και γενικότερα την διατήρηση της καθαριότητας του χώρου, ενώ εξέφρασε και τη στήριξη του δήμου στο Σκοπευτικό Όμιλο Τρίπολης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την εκδήλωση: