Σκαντζός σε Τατούλη: “Έχετε μικρύνει πολύ”. Απάντηση Τατούλη: “Κανένας σας δεν έχει τη δική μου πολιτική διαδρομή”

Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2021 18:37

Για μία ακόμα φορά στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που συζητά προτάσεις και απόψεις των συμβούλων για το νέο ΕΣΠΑ δεν έλειψε η ένταση και οι προσωπικές διαμάχες.

Μετά από πολύ καιρό ο Επικεφαλής της Παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Πέτρος Τατούλης τοποθετήθηκε επί του θέματος συζήτησης. Κάποια στιγμή ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Μανώλης Σκαντζός του ζήτησε να ολοκληρώσει γιατί μιλάει 11 λεπτά.Στη συνέχεια ξεκίνησε ένας διάλογος μεταξύ των δύο αιρετών με αποτέλεσμα να ακουστούν και πάλι φράσεις που δεν συνάδουν με την συνεδρίαση ενός συλλογικού οργάνου.

Ο κ. Σκαντζός είπε στον κ. Τατούλη πως θα πρέπει να αντιληφθεί ότι η κοινωνία τους έχει μικρύνει, ενώ ο κ. Τατούλης χαρακτήρισε “μίζερο και μικρό” τον κ. Σκαντζό, ενώ ανέφερε, πως την δική του πολιτική διαδρομή δεν την έχει κανένας άλλος στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Τελικά δεν συνέχισε την τοποθέτησή του ο κ. Τατούλης, παρά το γεγονός ότι και ο κ. Δέδες ζήτησε να ολοκληρωθεί η τοποθέτησή του, λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος.