Σκληρή απάντηση Νικολάκου σε ΣΥΡΙΖΑ για σκουπίδια και Χ.Α (vid)

Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 17:13

«Η πολιτική μας διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ είναι πάρα πολύ μεγάλη και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μέσω του Πέτρου Τατούλη, έχει μιλήσει πολλές φορές για το αρραγές μέτωπο κατά της πολιτικής του λαϊκισμού που ακολουθεί το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ». Αυτό ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης ΜΜΕ, Ντίνα Νικολάκου, σε δηλώσεις της σχετικά με τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο, για τη Χρυσή Αυγή και τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου και για τη διαχείριση των απορριμμάτων.Η κ. Νικολάκου απάντησε και στα δύο θέματα με σκληρή γλώσσα και μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «σίριαλ ανώτερο και από αυτό του Φώσκολου», τα όσα κατά καιρούς λέγονται για το θέμα των απορριμμάτων. Η αντιπεριφερειάρχης απάντησε και στο θέμα αν ο κ. Τατούλης θέλει να δώσει τα σκουπίδια στον κ. Μπόμπολα, που είναι ο δεύτερος κατά σειρά μετά την ΤΕΡΝΑ ενδιαφερόμενος για το έργο, ενώ διευκρίνισε πως το έργο των απορριμμάτων μάχεται από το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί είναι το μεγαλύτερο έργο που έφερε σε πέρας η Περιφέρεια Πελοποννήσου και μάλιστα είναι ένα έργο που θα βραβευτεί κι αυτό δεν είναι σύμφωνο με τα συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό και το αντιπαλεύεται με κάθε τρόπο το κόμμα.

Μίλησε ακόμα για «φαντασιώσεις» και «κακή πληροφόρηση» όσον αφορά τα γραφόμενα για παραίτηση της ΤΕΡΝΑ από το διαγωνισμό και απόρησε με τον τρόπο που κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση, κατηγορώντας υπηρεσιακούς παράγοντες, αφού στη διαδικασία του διαγωνισμού δεν ενεπλάκη πολιτικό πρόσωπο. «Εμείς θα υπερασπιζόμαστε κάθε μέρα και με κάθε τρόπο το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων κι αυτό προς όφελος των πολιτών και μόνο», κατέληξε η κ. Νικολάκου αναφορικά με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για τη Χρυσή Αυγή και τις προσκλήσεις που εστάλησαν, δήλωσε πως θεωρεί «πολιτικά ακατανόητη και περίεργη την ανακοίνωση που εξεδόθη από το ΣΥΡΙΖΑ» και σημείωσε ότι ο περιφερειάρχης, εδώ και πολύ καιρό, έχει ξεκαθαρίσει τη στάση του σχετικά με το κόμμα της Χρυσής Αυγής και μάλιστα ζήτησε στην Εκτελεστική Επιτροπή να μην κληθεί κανείς στις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Ανέφερε δε πως οι έχοντες την αρμοδιότητα και η Γραμματειακή υποστήριξή τους τήρησε το πρωτόκολλο που υπήρχε από παλιά και, ούτως ή άλλως, κανένας βουλευτής ή στέλεχος της Χρυσής Αυγής δεν παρέστη στις εκδηλώσεις και μάλιστα απόρησε για το σκεπτικό που διακατέχει την ανακοίνωση, ότι δηλαδή πρέπει το ΠΑΣΟΚ να εγκαλέσει τον κ. Τατούλη για το θέμα.

Ε.Τ

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: