«Σκληρή» διαδικτυακή κόντρα Θεοδωρακόπουλου – Τζιούμη

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016 12:50

Διαδικτυακή «κόντρα» εξελίσσεται από σήμερα το πρωί, σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης (facebook), μεταξύ του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, Γ. Θεοδωρακόπουλου και του επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Αύριο», Κώστα Τζιούμη, με αφορμή την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων Λεβιδίου και Σταδίου Τεγέας.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος υπεραμύνεται των ενεργειών της δημοτικής αρχής, με τον Κώστα Τζιούμη όχι απλώς να κατηγορεί την δημοτική αρχή για ολιγωρία, αλλά και να επισημαίνει ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».Ειδικότερα, ο πρόεδρος της Δ.Κ. στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Επειδή πολλοί “κόπτονται” ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ στο Δημοτικό Συμβούλιο για την συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων και εξαπολύουν ψεύδη, για δήθεν απραγία της Δημοτικής Αρχής, αναδημοσιεύω το βίντεο με την συμμετοχή του Προέδρου του ΔΣ της Τρίπολης και την δική μου μαζί με τις τοποθετήσεις μας, κατά την διαβούλευση του σχεδίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Δ. Αναγνωστάκη.

Καμία απάντηση δεν δόθηκε από τον Γ. Γραμματέα, στις τοποθετήσεις μας αποφεύγοντας να αναδείξει τους προβληματισμούς που του θέσαμε και ο εκνευρισμός τους κορυφώθηκε με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Κωνσταντινέα να προπηλακίζει τον Πρόεδρο του Δ.Σ Τρίπολης.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ κατά την διαβούλευση, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ/ΕΣ που ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ ΚΟΠΟΤΝΤΑΙ ΛΑΪΚΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ;;

Ακόμα και αν ΔΕΝ είχαν κάτι να πουν… απλά και μόνο σαν παρουσία θα ήταν θετική για να φανεί η έντονη ανησυχία, στηρίζοντας την θέση μας για την μη συγχώνευση των αστυνομικών τμημάτων».

Την τοποθέτηση Θεοδωρακόπουλου σχολίασε δηκτικά ο συντονιστής της παράταξης του δημάρχου, Πάρης Ορφανός, γράφοντας: «Πες τα για τους πουθενάδες».

Άμεση και σκληρή ήταν η απάντηση του Κωστα Τζιούμη, ο οποίος αναφέρει στο facebook:

«“Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί “φίλε Γιώργο.

Με μεγάλη κατάπληξη διάβασα ανάρτηση του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Τρίπολης ,όπου αντί να απολογηθεί στους πολίτες για την αδράνεια της δημοτικής αρχής, που οδηγεί στην κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων Λεβιδίου και Τεγέας, έχει ,θα έλεγα ,τα θράσος να μας πει ότι φταίει η αντιπολίτευση.

Πραγματικά Γιώργο αν νομίζεις ότι να θέσετε τους προβληματισμούς σας (όπως λες),σε μία δημόσια διαβούλευση για την κατάργηση των αστυνομικών τμημάτων ,ήταν οι ενέργειες που όφειλε να κάνει η δημοτική αρχή,μου κάνει τρομερή εντύπωση. Το ότι απο εκεί και μετά για ενάμιση χρόνο δεν κάνατε τίποτα δεν το αναφέρεις καθόλου.

Ότι πήραμε ενα ψήφισμα και απλά το αποστείλατε χωρίς να το υποστηρίξει ο Δήμαρχος πουθενά για να σένα ήταν σωστό ;

Το ότι μετά απο 3 μήνες ,μετά απο δική μαςπρόταση αποφασίσαμε να πάμε όλοι στο υπουργείο και ενώ ο δήμαρχος είπε θα πάμε τη Δευτέρα (με τη γνωστή του αξιοπιστία),πήγαμε μετά απο 20 ημέρες,και ενώ είχε δοθεί ήδη συνέντευξη του υπουργού που ανακοίνωσε τις αποφάσεις του,το θεωρείς σωστό ;

Το ότι πήγαμε στο υπουργείο κι μας είπαν που είσασταν ενάμιση χρόνο και αυτό σε κάνει να πιστεύεις ότι η δημοτική αρχή έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ;

Τώρα λοιπόν αν όλα αυτά σε κάνουν να πιστεύεις ότι χειρισθήκατε σωστά το θέμα ,εντάξει να πας να το πεις στους κατοίκους των περιοχών Λεβιδίου και Τεγέας.

ΥΓ: Μην ξεχνάς ότι εσείς είστε διοίκηση και μην ψάχνεις ευθύνες στην αντιπολίτευση η οποία και σε αυτο το θέμα όπως και σε άλλα ,σας πιέζει για να κάνετε τη δουλειά σας.

Τώρα για το πουθενάδες (που αναφέρει ο γνωςτός σύμβουλος 😉 εχω να πω τα εξής:

Πρώτον, η αξία του σχολίου είναι ανάλογη με την αξία του σχολιαστή

Δεύτερον, το πουθενάδες το έχετε κατακτήσει επαξίως στα δυο χρόνια με την αποτελεσματικότητά σας στην ΚΕΔΗΤ,στην πολιτιστική πρωτεύουσα ,στα σκουπίδια ,στις λακούβες στους δρόμους,στα αντιπλημμυρικα,στις αναθέσεις κ.λ.π.»

Η ανάρτηση του Γ. Θεοδωρακόπουλου:

8eodorakopoulos

Η ανάρτηση του Κώστα Τζιούμη:

tzioumis1

tzioumis2