Σκουντριάνος στη ΔΡΤ: ” Μετά τον Ιούλιο ο χώρος της εστίασης έχει μείνει μόνος του, χωρίς στήριξη” (ήχος)

Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:14

Πανελλήνιο συνέδριο εστίασης στην Τρίπολη στις 8-9 Οκτωβρίου

Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της εστίασης στην Αρκαδία, μετά το Καλοκαίρι και τις αποφάσεις για μη είσοδο στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος των μη εμβολιασμένων μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 και στην εκπομπή “Δύο …στις Δύο” με την Ντόρα Παπαϊωάννου και την Ελένη Τράκα, το μέλος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας Νίκος Σκουντριάνος.Ο κ. Σκουντριάνος αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικράτησε στον κλάδο τους το Καλοκαίρι και τι συμβαίνει τώρα με τις αλλαγές που επήλθαν, σημειώνοντας πως αντιμετωπίζουν πλέον πολλά προβλήματα και υποχρεώσεις που δεν μπορούν να βρουν λύση, αν δεν αλλάξει το καθεστώς και να εισέρχονται στους εσωτερικούς χώρου και οι μη εμβολιασμένοι με την διενέργεια ράπιντ τέστ.

Το μέλος του Συλλόγου Καφεστιατόρων Αρκαδίας επεσήμανε πως από τον Ιούλιο δεν έχουν πλέον καμία στήριξη από την Πολιτεία και είναι μόνοι τους, τη στιγμή που έχουν έρθει και οι ανατιμήσεις σε όλα τα προϊόντα και έτσι δεν γνωρίζουν πώς θα τα βγάλουν πέρα.

Μίλησε ακόμα για την αβεβαιότητα που υπάρχει σχετικά με τη διοργάνωση εκδηλώσεων, (χορούς και κοπή πιτών από συλλόγους).

Ο κ. Σκουντριάνος τόνισε πως όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν θα συζητηθούν και στη διάρκεια του Πανελλήνιου Συνεδρίου Εστίασης που θα διεξαχθεί στην Τρίπολη 8-9 Οκτωβρίου, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ. Σκουντριάνου στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.