Σμυρνιώτης: “Ο κύριος Τζιούμης κρίνει εξ’ ιδίων τα αλλότρια….”

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2019 18:51

Ο επικεφαλής της παράταξης ΝέαΤρίπολη, Γιάννης Σμυρνιώτης σε ανακοίνωσή του επισημαίνει:

Αγαπητέ ΚώσταΓια μας η προεκλογική περίοδος και ιδίως η τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές είναι σημαντική για ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τους συμπολίτες μας.

Δεν είναι ούτε για να απαντάμε σε προσωπικές επιθέσεις ούτε σε ανήθικα και ψευδή δημοσιεύματα.

Δυστυχώς, από την πρώτη στιγμή που αποφάσισες να ασχοληθείς με την διεκδίκηση του Δήμου, ακόμα και στα κείμενα της ανακοίνωσης  των υποψηφίων σου, άφηνες συκοφαντικά και ανήθικα υπονοούμενα για τους όλους συνυποψηφίους σου.

Ακόμα και σήμερα συνεχίζεις να απειλείς με  μηνύσεις εμένα και συνυποψηφίους μου γιατί δήθεν πέσαμε στο επίπεδό σου και βρισκόμαστε πίσω από αντίστοιχου επιπέδου δημοσιεύματα που αναφέρονται στο πρόσωπό σου.

Επίσης, όπως ανέφερες και συ, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας και συνεπώς όλοι ξέρουν τον πόλεμο που έχω δεχτεί και δέχομαι ακόμα και σήμερα εγώ και η οικογένειά μου από  ανώνυμα και επώνυμα κατευθυνόμενα ΜΜΕ.

Τέλος, επειδή βάζεις πολύ ψηλά στην ατζέντα σου την ηθική και τη διαφάνεια, θα σου συνιστούσα να ξεκινήσεις από την διαφάνεια  τόσο των προσωπικών σου υποθέσεων όσο αυτών  των συνεργατών και υποψηφίων σου.

Υ.Γ.1. Οτιδήποτε άλλο αποδεικνύει ότι το «καινούριο» πάλιωσε και η «διαφάνεια» έγινε ήδη αδιαφάνεια.

Υ.Γ.2. Επειδή το αύριο του Δήμου απαιτεί τουλάχιστον ομαλές σχέσεις, σου προτείνω να αλλάξεις το ύφος και το ήθος της αντιπαράθεσης έναντι όλων των συνυποψηφίων μας .

Φιλικά

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ