Σμυρνιώτης: “Όταν υπάρχει μια παρουσία της αστυνομίας, αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά” (ήχος)

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020 14:44

Στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας μίλησε ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης και αναφέρθηκε στα όσα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μεταξύ άλλων, είπε …«Όταν φύγει κάτι, δεν το ξαναμαζεύεις. Και το 2021 έγινε αναδιάταξη τμημάτων και βρήκαμε μια λύση για Λεβίδι και Τεγέα. Τα στατιστικά δείχνουν μείωση κρουσμάτων διότι ο κόσμος δεν κάνει καταγγελίες, επειδή ξέρει ότι δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα. Όταν υπάρχει μια παρουσία της αστυνομίας, αυτό λειτουργεί αποτρεπτικά.

Για το μνημόνιο με τον Δήμο Τρικκαίων, είναι καλό να υπάρχουν συνεργασίες. Αλλά αυτό δεν είναι πανάκεια, δεν σημαίνει ότι θα λύσουμε όλα τα προβλήματά μας.

Για το Καρναβάλι ελπίζουμε να δοθεί η δυνατότητα στους δικούς μας δημότες και επισκέπτες να διασκεδάσουν. Η κατάσταση είναι τραγική στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Ο Δήμος θέλει κόσμο. Το εύκολο είναι δώσουμε κάποιες δυνατότητες και ερεθίσματα σε αυτούς που έρχονται στην ορεινή Αρκαδία.

Έβαλα θέμα για δύο έργα που απεντάχθηκαν από το ΤΑΠΤΟΚ και δεν πείστηκα από τον κ. Τζιούμη ότι θα τα θέσουν εκ νέου για ένταξη. Είναι δύο έργα, που έχουν σχέση με την πρόσβαση στην Επάνω Χρέπα που είναι σημείο αναφορά για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση και το άλλο έργο αφορά τον Αρχαίο Ορχομενό διότι εκεί είναι πολύ δύσκολη πρόσβαση.»