Σμυρνιώτης: «Προσβολή για το δημοτικό συμβούλιο» το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου (ήχος)

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 15:47

Σκληρή επίθεση στη δημοτική αρχή Παυλή, εξαπέλυσε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης, ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Σμυρνιώτης, τόσο για τη διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, όσο και για το Τεχνικό Πρόγραμμα που παρουσίασε η δημοτική αρχή.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Τρίπολη Νέα Εποχή» σημείωσε για τη διαχείριση στο Μεγαβούνι, πως, «είναι μία από τις γνωστές εμμονές του κ. Παυλή». Πρόσθεσε, ότι δεν κατάλαβε γιατί έφερε το θέμα ο δήμαρχος προς συζήτηση χθες στο δημοτικό συμβούλιο και τόνισε πως αυτός ως δήμαρχος είχε εξασφαλίσει περιβαλλοντική μελέτη κι άδεια για διαχείριση σε κλειστό χώρο στον Άγιο Κωνσταντίνο.Ο κ. Σμυρνιώτης εξέφρασε επιφυλάξεις για το αν θα προχωρήσει ο Δήμος σε διαχείριση των απορριμμάτων στο Μεγαβούνι, όχι μόνο γιατί δεν είναι σίγουρο πως έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου, όσο και διότι χρειάζονται πολλά χρήματα που δεν υπάρχουν.

Αναφορικά με το τεχνικό πρόγραμμα του 2017, ο πρώην δήμαρχος εξέφρασε την πεποίθηση πως οι μελέτες μπορούσαν να γίνουν από την τεχνική υπηρεσία, ενώ υπογράμμισε πως δεν χρειαζόταν να δαπανήσει ο Δήμος 18.000 ευρώ για να δούμε αν υπάρχει στατική επάρκεια στο κολυμβητήριο, γιατί με το ποσό αυτό θα μπορούσε να γίνει το έργο.

Ο κ. Σμυρνιώτης μίλησε για «γελοιότητες» και «αρπαχτές από το πενιχρό ταμείο του Δήμου», ενώ σχολιάζοντας το τεχνικό πρόγραμμα έκανε λόγο για «πολιτική απάτη» και τόνισε με έμφαση πως «είναι προσβολή για το δημοτικό συμβούλιο».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Σμυρνιώτη στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί: