Σμυρνιώτης: Ο δήμαρχος έχει μετατρέψει όλη την πόλη σε χωματερή (vid)

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015 05:49

Μετά το έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο με θέμα τα σκουπίδια και τις εξελίξεις που ακολούθησαν, συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πρώην Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης.Ξεκίνησε λέγοντας, πως το συμβούλιο ήταν ένας εμπαιγμός χωρίς καμία ουσία και μια παρωδία. Στη συνέχεια εξέφρασε την θλίψη του για τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου, κ.Κακλαμάνο και την συμπεριφορά απέναντι στους πολίτες. «Περιμέναμε να ακούσουμε την περίφημη λύση που διαλαλεί τόσο καιρό κι αυτός έκανε προσωπική επίθεση σε εμένα, χωρίς να έχει καταλάβει ότι η ευθύνη είναι δική του», τόνισε, αναφερόμενος στο Δήμαρχο. Και συνέχισε: «Εμείς είχαμε ορίσει ως προσωρινό μέρος την Αγία Τριάδα γιατί δεν υπάρχει σταθμός και αυτό είναι ευθύνη όλων αυτοδιοίκησης και κράτους».

«Μας κατηγορεί ότι η Αγία Τριάδα μετατράπηκε σε χωματερή, ενώ ο ίδιος μετέτρεψε όλο το δήμο και ολόκληρη τη πόλη σε χωματερή», τόνισε. Παράλληλα, έκανε αναφορά, για δεύτερη φορά, στον πρόεδρο του συμβουλίου, λέγοντας: «Δεν ακούστηκε η λύση του κ. Κακλαμάνου στο συμβούλιο, στη συνέντευξή του στην οποία έλεγε να κρατήσουμε τα σκουπίδια στις αυλές στα μπαλκόνια και στα πάρκα».

Συνεχίζοντας, ο κ. Σμυρνιώτης είπε πως ο κ. Παυλής πρέπει να αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης, για να ολοκληρώσει λέγοντας: «Οι χώροι δε βρίσκονται έτσι, το πρόβλημα είναι συγκεκριμένο και η λύση είναι μια, ο ορισμός χώρου προσωρινής αποθήκευσης και προσπάθεια για να βγει καινούργια ΚΥΑ».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Γ. Σμυρνιώτη: