Σωτ. Παπαδημητρίου: «Έτοιμος ο δήμος για τα Χριστούγεννα» (ήχος)

Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014 12:47

Στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Επί της ουσίας» μίλησε σήμερα το πρωί ο υπεύθυνος τύπου του δήμου Τρίπολης, Σωτήρης Παπαδημητρίου, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολύ ενδιαφέροντα θέματα που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η δημοτική αρχή.Ο κ. Παπαδημητρίου αρχικά έκανε λόγο για την προετοιμασία των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων από το δήμο Τρίπολης, αναφέροντας ότι ο δήμος έχει κάνει σχεδιασμό ώστε να υλοποιήσει πρόγραμμα, αφενός για να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας ενόψει εορτών και αφετέρου για να διασκεδάσουν και οι επισκέπτες της Τρίπολης. Γι’ αυτό το λόγο, όπως είπε, θα πραγματοποιηθεί μια σειρά δράσεων – εκδηλώσεων, από τις 14 Δεκεμβρίου 2014 έως τις 4 Ιανουαρίου 2015 και θα υπάρχει συνέχεια από πλατεία Αγίου Βασιλείου –> πλατεία Πετρινού –> πλατεία Άρεως.

Στόχος των διοργανωτών και της δημοτικής αρχής, σημείωσε ο κ. Παπαδημητρίου, είναι να διασκεδάσουν και να χαρούν πρωτίστως τα παιδιά, ενώ θα υπάρχουν εκδηλώσεις που θα μπορούν να παρακολουθήσουν και μεγαλύτερες ηλικίες. «Θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι το ουσιώδες και εντυπωσιακό, ώστε να φύγουμε από τα γκρίζα χρώματα που κουβαλάει ο καθένας μας μέσα του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το στολισμό της πόλης, ο κ. Παπαδημητρίου τόνισε ότι ο δήμος Τρίπολης, ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες που έχει και βάσει και των υλικών που διαθέτει από τις προηγούμενες χρονιές, θα αξιοποιήσει το υλικό, θα δώσει γιορτινό χρώμα και στα χωριά του καλλικρατικού δήμου Τρίπολης, με κόστος χαμηλότερο από τα περσινά επίπεδα.

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε και σε άλλα μείζονα θέματα για το δήμο, όπως τη μίσθωση χώρων στάθμευσης, λέγοντας ότι το θέμα προχωρά και μέσα στο Δεκέμβριο θα υπάρξει και ανοιχτή πρόσκληση σε συμπολίτες μας, στους πλαστικούς οριοδείκτες (κολονάκια) λέγοντας ότι τοποθετήθηκαν χωρίς σχεδιασμό και την έγκριση συγκοινωνιολόγου, ακόμα ανέφερε ότι θα υπάρξει νέα, επικαιροποιημένη κυκλοφοριακή μελέτη σε εύλογο χρονικό διάστημα. Για το θέμα των σκουπιδιών είπε ότι εργάζονται νυχθημερόν στο δήμο για να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα, ενώ ο δήμος διαθέτει και plan B στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σωτ. Παπαδημητρίου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5:

Μέρος Α’

Μέρος Β’