Σπάρτη: Ο Στ. Ευσταθόπουλος στη Λέσχη Φωτογραφίας (Λε.Φω.Σ)

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016 10:40

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης είχε την ιδιαίτερη τιμή να φιλοξενήσει τον γνωστό φωτογράφο κ. Στέλιο Ευσταθόπουλο.

Το απόγευμα του Σαββάτου ο κ. Ευσταθόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στην φωτογραφία δρόμου, με παρουσίαση γνωστών φωτογράφων, προβολή και σχολιασμό φωτογραφιών του ίδιου, καθώς και ανοιχτή συζήτηση για θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο είδος φωτογραφίας.Το πρωί της Κυριακής πραγματοποιήθηκε φωτογραφική εξόρμηση στην πόλη της Σπάρτης, όπου τα μέλη της Λέσχης είχαν τη μοναδική ευκαιρία να φωτογραφήσουν δίπλα στον καταξιωμένο φωτογράφο.

Ο κ. Ευσταθόπουλος έδωσε πρακτικές συμβουλές για τον τρόπο που λειτουργούμε στην φωτογραφία δρόμου, τόσο αισθητικά, όσο και σε τεχνικά ζητήματα, ενώ έδειξε στην πράξη πως βλέπει μέσα από τον φακό της φωτογραφικής του μηχανής τις καθημερινές, συναρπαστικές ή μη, στιγμές ζωής της πόλης μας.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε προβολή προσωπικών φωτογραφιών των μελών με θέμα την φωτογραφία δρόμου και πραγματοποιήθηκε αναλυτικός σχολιασμός από τον κ. Ευσταθόπουλο για κάθε μία φωτογραφία χωριστά.

Το διήμερο αυτό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προετοιμασίας των μελών για τη μεγάλη, ετήσια έκθεση της Λέσχης Φωτογραφίας Σπάρτης με θέμα την φωτογραφία δρόμου και η οποία θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο.

http://www.lefos.net/