Στ. Γιαννακίδης στη ΔΡΤ: «Τον έλεγχο της ΝΔ δεν τον έχει ο Κυρ. Μητσοτάκης» (vid)

Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019 13:28

Στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης «Επί της ουσίας» φιλοξενήθηκε, την Πέμπτη το πρωί, ο υφυπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης, Στάθης Γιαννακίδης, ο οποίος βρέθηκε στην Τρίπολη προκειμένου να συμμετάσχει σε Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» 2014-2020, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο κ. Γιαννακίδης, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, ήτοι στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο του 2019 και ότι το αφήγημα της ΝΔ έχει διαψευστεί. Σε ερώτηση σχετικά με επικείμενη υπογραφή τριμερούς συνεργασίας για την ενέργεια, απάντησε ότι βρισκόμαστε πολύ κοντά, καθώς η χώρα έχει καταφέρει να ανακτήσει τη χαμένη αξιοπιστία της και να αναβαθμίσει το ρόλο της στην ευρύτερη περιοχή, χαρακτηρίζοντας την Ελλάδα ως “πρωταγωνίστρια” στη Βαλκανική συνανάπτυξη.Ο υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης σημείωσε ότι την Παρασκευή θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο για την προστασία της Α’ κατοικίας, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας, ενώ, όπως είπε, επίκειται και η δημιουργία Αναπτυξιακής Τράπεζας. Παράλληλα υπογράμμισε ότι οι στόχοι της κυβέρνησης είναι να ενισχυθεί η οικονομία και οι εξαγωγές, μνα αναπτυχθούν οι συνέργειες στις ΜμΕ και να επιτευχθεί ανασυγκρότηση της οικονομίας.

Σχετικά με την ενημερωτική εκδήλωση στην Τρίπολη είπε ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν οι δράσεις του υπουργείου, αποκαλύπτοντας ότι οι πόροι έχουν κατευθυνθεί σε ολόκληρη τη χώρα και συγκεκριμένα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διατεθούν πάνω από 70 εκατ. ευρώ, ενώ θα ξεκινήσει και ο διάλογος που θα αφορά την επόμενη γενιά έργων, ώστε να γίνει προετοιμασία για την επόμενη προγραμματική περίοδο.

Τέλος, σχολίασε και θέματα σχετικά με τη Νέα Δημοκρατία και τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

Ο Υφυπουργός Οικονομίας κ.Στάθης Γιαννακίδης μιλά στη ΔΡΤ…

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Donnerstag, 21. März 2019