Σταύρος Αραχωβίτης στη ΔΡΤ: “Σαν ΣΥΡΙΖΑ διαλέξαμε πλευρά – Είμαστε με την κοινωνία” (vid)

Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 13:53

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης στην εκπομπή “Επί της ουσίας” με τον Δημήτρη Μανιατάκο και τον Μηνά Αρτόπουλο φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/02) ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Λακωνίας Σταύρος Αραχωβίτης.

Αρχικά ο κ.Αραχωρίτης αναφέρθηκε στην πολυμορφικότητα των ελληνικών προϊόντων – που αποτελεί και το μεγάλο τους πλεονέκτημα έναντι άλλων προϊόντων – και στις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι αγορές – στόχοι που θα δώσουν υπεραξία στο ελαιόλαδο κτλ.Αναφορικά με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην χώρα μας και τα επεισόδια που έγιναν με άνδρες της αστυνομίας στην Μυτιλήνη, τόνισε: “Πήγε η ελληνική αστυνομία να βρίσει και να δείρει Έλληνες πολίτες. Αυτά είναι συμπεριφορές μόνο στρατού κατοχής.Αυτοί οι άνθρωποι πληρώνονται από αυτούς που χτυπούσαν. Έτσι την θέλουμε την αστυνομία”, ενώ συμπλήρωσε: “Η ευθιξία είναι αυτό που λείπει από την κυβέρνηση. Επίσης δεν έχουν στρατηγική για το μεταναστευτικό – προσφυγικό. Αλλάζουν γνώμη κάθε εβδομάδα. Είχαν στρατηγική μόνο για το πως θα κερδίζουν τις εκλογές. Δεν τους νοιάζει η κοινωνία”.

Ο κ.Αραχωβίτης αναφέρθηκε ακόμα στην εξίσωση των πτυχίων κολεγίων και ΑΕΙ, αλλά και στην διαπλοκή – όπως χαρακτηριστικά ανέφερε – που υπάρχει στα ΜΜΕ, λέγοντας πως ο Νίκος Παππάς ήταν αυτός που υποχρέωσε για πρώτη φορά τους καναλάρχες να πληρώσουν, για να γίνουν νόμιμοι.

Δείτε την συνέντευξη: