Στέλιος Μάξιμος – Ο Γίγαντας / Α’ μετάδοση

Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011 14:11

ΠΡΩΤΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91.5 FM 

Σε πρώτη μετάδοση για την Αρκαδία ακούγεται από τις 13 Οκτωβρίου ’06 από την Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91.5 fm stereo το νέο τ ραγούδι του Στέλιου Μάξιμου με τίτλο ‘Ο Γίγαντας’ στο remix που έχει γίνει από τον Ηλία Πανταζόπουλο .Μείνετε συντονισμένοι στον Καλύτερο Σταθμό της Πόλης.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Μ’ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΟ CD (NEA ΕΚΔΟΣΗ) ΣΤΙΣ 23/10 ΜΕ 3 REMIX

Το ντεμπούτο του στη δισκογραφία πριν από έξι μήνες ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό, με δύο τραγούδια που ξεχώρισαν πραγματοποίησε μια από τις πιο επιτυχημένες εισόδους στη δισκογραφία για πρωτοεμφανιζόμενο καλλιτέχνη. Το “Μ’ Αγαπάει ο Θεός Τελευταία” ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού, αγαπήθηκε μαζικά και ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή track στα clubs ταυτόχρονα με τα ραδιόφωνα.

To “Χαρισμένα” που ήταν το δεύτερο single του cd, στο ρυθμό του χασάπικου, ανέδειξε τη βαθιά σχέση του νεαρού τραγουδιστή με το λαϊκό τραγούδι κι επίσης πρωταγωνίστησε στις ραδιοφωνικές λίστες. Ο Στέλιος Μάξιμος με το πρώτο του cd (τα οκτώ από τα δέκα τραγούδια σε μουσική και στίχους του επίσης πρωτοεμφανιζόμενου Μάριου Τσικνή) έδειξε την ωριμότητά του ως τραγουδιστής, ξεχώρισε με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του και με τις live εμφανίσεις του στο πλευρό του Νίκου Μακρόπουλου, το καλοκαίρι και τώρα του Γιώργου Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη διεκδικεί ένα πολύ πετυχημένο ρόλο στη δισκογραφία και στο χώρο της διασκέδασης.

Το cd του επανακυκλοφορεί στις 23 Οκτωβρίου με τρία remix, το ήδη αγαπημένο remix του “Μ’ Αγαπάει ο Θεός Τελευταία” από τον Ηλία Πανταζόπουλο, ένα καινούργιο remix στο τσιφτετέλι “Γίγαντας” που θα είναι και το τρίτο single και video clip του cd, πάλι από τον Ηλία Πανταζόπουλο και ένα επίσης εξαιρετικό remix από τον Ανδρέα Αγιαννιτόπουλο στο “Μη μου Λες”, τραγούδι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα και αυθόρμητα.

Ο Στέλιος Μάξιμος από τις 19/10 θα εμφανίζεται στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στην ΑΝΟΔΟ (Πειραιώς).