Στη δικαιοσύνη προσέφυγε ο Κ. Τζιούμης για “ανώνυμα συκοφαντικά δημοσιεύματα” (vid)

Τετάρτη, 15 Μάιος 2019 12:47

Ο κ.Καρνέζης παρουσίασε απόφαση που κηρύσσει τον Κ.Τζιούμη αθώο..

Μήνυση και αγωγή ασφαλιστικών μέτρων κατέθεσε μέσω του δικηγόρου του Θάνου Καρνέζη, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης κατά συγκεκριμένων blog τα οποία – όπως ο δικηγόρος του δηλώνει – παρουσιάζουν συκοφαντικά στοιχεία για τον πελάτη του, με στόχο να τον πλήξουν πολιτικά μια εβδομάδα πριν τις εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα ο κ.Καρνέζης δήλωσε: «Πήρα εντολή να καταθέσω άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενάντια των διαχειριστών συγκεκριμένων blog, για συκοφαντική ανάρτηση, που αφορά στον κ.Τζιουμη. Ενόψει των εκλογών προσπαθούν, να δημιουργήσουν θέμα. Υπήρξε ένα θέμα το 2009, το οποίο ανασύρεται τώρα προεκλογικά και για το οποίο υπάρχει απαλλακτική ποινική απόφαση, που κηρύσσει αθώο τον κ.Τζιούμη».

Ανέφερε ακόμα ότι τα αναγραφόμενα στα «βοθρο-blog”- όπως ο ίδιος τα χαρακτήρισε – ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας κάποιων και τόνισε, πως εκτός από τους φυσικούς, υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, επισημαίνοντας με έμφαση, ότι έχουν κατατεθεί στοιχεία και οπτικοακουστικό υλικό, που συνδέουν και ταυτοποιούν το συγκεκριμένο φυσικό πρόσωπο. Παρουσίασε μάλιστα και δικαστική απόφαση που αναφέρει ότι …. εκ της ακροαματικής διαδικασίας ο πελάτης του κηρύσσεται αθώος.

Δείτε τί αναφέρει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Κ. Τζιούμης

Τί αναφέρει η μήνυση του Κώστα Τζιούμη

Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου, Θάνου Καρνέζη: