ΣΤΗ Δ.Ρ.Τ. 91,5 FM ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ,ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΣ

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 15:15
ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 91,5 ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ, ΓΙΑΝΝΟΥΛΑΚΟΣΚαλεσμένοι στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης 91,5 fm και της δημοσιογράφου Γιώτας Καμπισιούλη ήταν οι παίκτες του Αρκαδικού Γιάννης Προδρόμου και Βασίλης Γιαννουλάκος, που μίλησαν για τις πρώτες τους εντυπώσεις στην Τρίπολη, για την μεταγραφή τους στον Αρκαδικό, αλλά και για την σχέση που πρέπει να υπάρχει μεταξύ ομάδας και φιλάθλων. Οι δύο παίκτες είπαν αρκετά και ενδιαφέροντα πράγματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και σήμερα σας παρουσιάζουμε τα βασικότερα σημεία της:

Προδρόμου: «Νεανική και φιλόδοξη ομάδα»

Πέρσι έπαιζε στην Α1 κατηγορία με τη φανέλα των Τρικάλων και φέτος ήρθε σε μία άλλη επαρχιακή πόλη, την Τρίπολη όπου θα ενισχύσει την προσπάθεια του Αρκαδικού. Ο λόγος για τον Γιάννη Προδρόμου που τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης «Είχα συζητήσεις με τους ανθρώπους του Αρκαδικού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι οποίοι μου έδειξαν πώς με ήθελαν στην ομάδα. Έχουν ένα πλάνο, είναι οργανωμένοι, σκέφτονται πολύ σοβαρά για την ομάδα και συνεχώς βάζουν τον πήχη ολοένα και ψηλότερα. Αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε.

Έτσι αποφάσισα να έρθω στην Τρίπολη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μέχρι σήμερα συνεργασία μου, γιατί είναι άνθρωποι που είναι συνεχώς κοντά μας. Όποιο πρόβλημα και αν έχουμε προσπαθούν να μας το λύσουν. Το ότι είμαι μέλος αυτής της ομάδας με χαροποιεί ιδιαίτερα. Είμαστε μία νεανική και φιλόδοξη ομάδα που δημιουργήθηκε από τον προπονητή.

Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας, αφού βρισκόμαστε άλλωστε πολλές ώρες μεταξύ μας σε καθημερινή βάση. Κάνουμε όλοι μεταξύ μας πολύ παρέα και αυτό θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην προσπάθεια που κάνουμς. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και πρέπει να γνωριστούμε καλά μεταξύ μας, για να καταφέρουμε ότι πρέπει να καταφέρουμε.

Ο κόσμος της Τρίπολης ήρθε από την πρώτη στιγμή στο γήπεδο και μας υποστήριξε όντας ο 6ος παίκτης της ομάδας. Στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δεν απογοητεύθηκε από τη διαφορά των δέκα πόντων. Οι φίλοι της ομάδας μας παρότρυναν και στο τέλος είδαμε πόσο χάρηκαν με τη νίκη αυτή, αλλά και εμείς από την πλευρά μας (διοίκηση, προπονητές, παίκτες) το χαρήκαμε. Κλαίγαμε σα μικρά παιδιά.

Η Τρίπολη είναι μικρή πόλη και για αυτό το λόγο υπάρχουν διαφορετικές σχέσεις μεταξύ παικτών και φιλάθλων. Υπάρχουν πιο ανθρώπινες σχέσεις και νιώθουμε και εμείς πιο ωραία. Μας έχει αποδεχθεί ο κόσμος και μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη μέρα»

Γιαννουλάκος: «Γιατί όχι και άνοδος;»

Ο ψηλότερος παίκτης της Α2 κατηγορίας και κατά επέκταση του Αρκαδικού, με μπόι που φτάνει στα 2.17 επεσήμανε στην εκπομπή της Δημοτικής Ραδιοφωνίας «Ο κάθε παίκτης έχει το δικό του στυλ παιχνιδιού, έτσι και εγώ έχω το δικό μου στυλ παιχνιδιού και μέσα στο γήπεδο προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα. Το να έρθω στον Αρκαδικό ήταν καθαρά ένα βήμα καλύτερο για μένα, καθώς ως πιο οργανωμένη ομάδα μπορώ να πετύχω περισσότερα πράγματα.

Η οργάνωση του Αρκαδικού είναι παράδειγμα για ολόκληρη την Α2 κατηγορία. Σημασία έχει να παίζεις μπάσκετ και να το ευχαριστιέσαι. Από κει και πέρα γιατί να μην ανεβάσουμε τον Αρκαδικό στην Α1 κατηγορία; Πρέπει ωστόσο να κοιτάμε βήμα-βήμα. Να βλέπεις παιχνίδι με παιχνίδι, να κερδίζεις και κάθε φορά να κοιτάς ψηλότερα. Ο κόσμος είναι η κινητήρια δύναμη. Εγώ σαν παίκτης της Δάφνης είχα παίξει στην Τρίπολη ως αντίπαλος και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση το πόσο γέμισαν το γήπεδο, το πόσο κοντά ήταν στην ομάδα τους και πόσο στήριζαν τον Αρκαδικό ενώ ήταν πίσω στο σκορ.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα, ο κόσμος να είναι στο πλευρό της ομάδας, ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του παιχνιδιού. Θα υπάρξουν δύσκολες στιγμές, αλλά ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να την υποστηρίζει.

Η Τρίπολη είναι μικρή, αλλά ωραία πόλη και είναι ότι πρέπει για να σκέφτεσαι μόνο αυτό που θέλεις να κάνεις. Είναι ωραία και ήσυχα χωρίς τα προβλήματα των μεγαλουπόλεων».