Στη Λακωνία περιοδεύει στις 18 & 19 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 13:16

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα πραγματοποιήσει διήμερη περιοδεία, την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στη Λακωνία.

Την Τρίτη 18 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με το Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευστάθιο και στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης της Σπάρτης.Ακολούθως, θα μεταβεί στην Αρεόπολη, όπου θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της πόλης, ενώ θα επισκεφθεί τα σπήλαια του Διρού.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί τον Κότρωνα, το Σκουτάρι και το Φλωμοχώρι, περιοχές που επλήγησαν από την πρόσφατη πυρκαγιά.

Στη συνέχεια, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού Λακωνίας στο Γύθειο, ενώ αργά το απόγευμα θα μεταβεί στη Νεάπολη, για να ακούσει από κοντά πολίτες της περιοχής.

Την Τετάρτη 19 Ιουλίου, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τους Μολάους, καθώς και βιοτεχνία παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων στη Γλυκόβρυση, συσκευαστήριο χυμών στις Αμύκλες και ιχθυοτροφείο στο Καστόρειο.

Τέλος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα μεταβεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά.