Στείλτε μας την δική σας ζωγραφιά με θέμα #μένουμε_σπίτι

Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 16:54

Στην προσπάθεια μας να συμβάλλουμε και εμείς στην ανεύρεση τρόπων δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών που μένουν σπίτι λόγω του κορωνοϊού, σας ζητήσαμε να βάλετε τα παιδιά σας να φτιάξουν μια ζωγραφιά και να μας την στείλετε, για να συμπεριληφθεί σε έκθεση που θα γίνει – όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα – σε δημόσιο χώρο στην Τρίπολη.

Η ανταπόκριση σας μας ξάφνιασε ευχάριστα!Συνεχίστε λοιπόν να μας στέλνετε τις ζωγραφιές των παιδιών σας (μέχρι 15 ετών) με το όνομα τους (πάνω στην ζωγραφιά) και θέμα το #μένουμε_σπίτι είτε στο inbox της σελίδας μας στο facebook (www.facebook.com/drt915/) είτε ταχυδρομικά (Δημοτικό ραδιόφωνο Τρίπολης – διεύθυνση: Πλατεία νέας αγοράς, Τρίπολη, 22131).

Όλες οι ζωγραφιές θα συμπεριληφθούν σε έκθεση ζωγραφικής, που θα γίνει – με πρωτοβουλία του Δημοτικού ραδιοφώνου και θα εγκαινιαστεί από ένα σημαίνον πρόσωπο.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα πάρουν την ημέρα της έκθεσης ένα αναμνηστικό δώρο, για να θυμόμαστε όλοι, πως στα δύσκολα υπάρχει πάντα και η αισιόδοξη πλευρά!

#μένουμε_σπιτι

Δείτε ζωγραφιές παιδιών: