Στην έκθεση τουριστικών προορισμών ο Δ. Γορτυνίας (ph)

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013 05:17

Ο Δήμος Γορτυνίας συμμετείχε, με δικό του περίπτερο, στην «4η έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης», η οποία πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 3-5 Ιουνίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα, με εκθέματα σχετικά με τον τουρισμό, τα παραδοσιακά προϊόντα, το πολιτισμό και τις τοπικές παραδόσεις.Το περίπτερο του δήμου Γορτυνίας σημείωσε μεγάλη επιτυχία και τράβηξε τα βλέμματα και το ενδιαφέρον πολλών φίλων της Γορτυνίας και όχι μόνο. Παράλληλα, έγινε και η επίσημη παρουσίαση του Διαδικτυακού Ταξιδιωτικού Οδηγού του Δήμου Γορτυνίας, στην Διαδικτυακή Πύλη (portal) www.discovergortynia.gr.

Η έκθεση «Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης» αποτελεί θεσμό για τον εσωτερικό τουρισμό και μέσο προβολής για πολλούς Δήμους, Περιφέρειες και ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν εμπιστευτεί τη διοργάνωση τα προηγούμενα χρόνια. Η διοργάνωση, όπως κάθε χρόνο, ήταν υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης βρέθηκε στην έκθεση και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από το περίπτερο του δήμου Γορτυνίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δήμος Γορτυνίας, το προηγούμενο διάστημα (17-19 Μαΐου) είχε συμμετάσχει και στο «3o Agro Quality Festival – Αγροτικά ποιοτικά προϊόντα» στην Αθήνα, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας όπου, παραγωγοί και επαγγελματίες της περιοχής, είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, μελισσοκομικά, τυροκομικά, προϊόντα κρέατος και αλλαντικά, βότανα, προϊόντα ελιάς, αποστάγματα, γλυκίσματα κ.λ.π., στο μεγάλο κοινό της Αθήνας.

Α.Κ