Στην Εθνική Ομάδα Ζίου-Ζίτσου αθλήτρια των “Αετών Γορτυνίας”

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2020 16:12

Αθλήτρια του Ζίου-Ζίτσου από τη Γορτυνία, η Ρίνα Κανελλοπούλου, της Ομάδας “Αετοί Γορτυνίας” μετά από αγώνα που διοργανώθηκε πριν τρεις μέρες, στο κλειστό Γυμναστήριο Παλαιού Φαλήρου και την επιτυχία της, αφού κατέκτησε την 2η θέση στα 52 κιλά, αποτελεί πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας Ζίου-Ζίτσου.

Δείτε την ανάρτηση σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης των “Αετών Γορτυνίας”Στις 15-16 Φεβρουαρίου διοργανώθηκε αγώνας  στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο παλαιού Φαλήρου , από την ελληνική ομοσπονδία ζιου ζιτσου.

Η Ρίνα Κανελλοπούλου έλαβε μέρος στην κατηγορία Νέων γυναικών όπου κατέκτησε την 2η θέση στο fighting -52 κιλά, και την 3η θέση στο newaza -52 κιλά.

Το χρυσό κορίτσι των Αετών Γορτυνίας αντιμετώπισε αθλήτριες πολύ υψηλού επιπέδου.

Η ισχυρή θέληση και το πείσμα για την διάκριση την οδήγησαν στην επιτυχία. Είναι πλέον και επίσημα μέλος της Εθνικής ομάδας ζιου ζιτσου και θα συμμετέχει στις αθλητικές συναντήσεις (πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο πρωτάθλημα).

Ο πρόεδρος Καζάς Κωνσταντίνος και τα μέλη του ΔΣ των Αετών συγχαίρουν την πρωταθλήτρια και της εύχονται ανάλογες επιτυχίες.

Ο προπονητής των Αετών Δημήτρης Κανελλόπουλος δήλωσε ” Όταν ένας αθλητής μας πετάει στην κορυφή μας κάνει όλους υπερήφανους. Έτσι και η Ρίνα μας ανέβασε πολύ ψηλά ,την ευχαριστούμε από καρδιάς. Η κορυφή απαιτεί πρόγραμμα,θυσίες ,υπομονή , επιμονή, πίστη και πάνω από όλα αγάπη για αυτό που θέλουμε να επιτύχουμε. Μαγικά ραβδάκια δεν υπάρχουν. Ρίνα είσαι το ίνδαλμα όλων των αθλητών του συλλόγου μας και όχι μόνο. Σε αγαπάμε “.