Στην Τρίπολη το 2ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 16:38

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Φώτης ΑλεξόπουλοςΔιοργανώνεται και φέτος από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ το 2o All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, σε μια προσπάθεια της Ένωσης αυτή η διοργάνωση να γίνει θεσμός! Τη φετινή χρονιά μετά από απόφαση της Ένωσης το All Star Game θα διεξαχθεί στην Τρίπολη και το κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης στις 25 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00. Για αυτή τη διοργάνωση και για την ψηφοφορία για την ανάδειξη των παικτών και προπονητών που θα δώσουν παρουσία σ’ αυτό το σημαντικό μπασκετικό event, έχει εκδοθεί ανακοίνωση από την Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., στοχεύοντας στην Ανάπτυξη και Προβολή της Καλαθοσφαίρισης στη Κεντρική και Νότια Πελοπόννησο, θεωρώντας δε, το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, ως ένα από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής μας, διοργανώνει το 2ο ALL STAR GAME, της Α’ Κατηγορίας Ανδρών, τη Κυριακή 25 Μαρτίου 2018, ώρα 18:00, στο Α.Κ.Δ. Τρίπολης.

Πιστεύουμε ότι η εκδήλωση αυτή είναι πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη Γιορτή για το δικό μας Μπάσκετ.

Στα πλαίσια του ALL-Star Game θα διεξαχθούν επίσης, αγώνας επίδειξης μεταξύ των Κλιμακίων Παίδων της Ένωσής μας και διαγωνισμός τριπόντων.

Σας γνωρίζουμε ότι η επιλογή των αθλητών που θα συμμετέχουν στο All Star Game, θα γίνει με καθολική ψηφοφορία από όλους τους φίλους της Καλαθοσφαίρισης, μέσω της Ιστοσελίδας της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ (www.ekaskenop.gr).

Κάθε φίλαθλος θα μπορεί να ψηφίζει δύο αθλητές της επιλογής του σε κάθε θέση, (Θέση 1: Play-Maker– Θέση 2: Guard– Θέση 3: Small Forward – Θέση 4: Power Forward – Θέση 5: Center), για τους 10 αθλητές που θα στελεχώσουν τις δύο πεντάδες των ALL STAR ομάδων, στο τζάμπολ του αγώνα. Οι υπόλοιποι 14 αθλητές θα επιλεγούν από τους προπονητές των 2 ALL STAR ομάδων.

Στο διαγωνισμό τριπόντων θα συμμετέχουν οι 6 πρώτοι πιο εύστοχοι αθλητές της στατιστικής τριπόντων του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, μέχρι την 17η αγωνιστική (03-04/03/2018).

Για τις θέσεις του 1ου Προπονητή και του συνεργάτη του (Head Coach & Assistant Coach) θα επιλεγούν οι προπονητές των ομάδων που θα κατέχουν τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών, την καταληκτική ημερομηνία της ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη των All Star αθλητών θα ξεκινήσει στις 06/02/2018, ώρα 12η μεσημβρινή και θα ολοκληρωθεί τη Τρίτη 06/03/2018 και ώρα 12η μεσημβρινή.».