Στην Τρίπολη η Φλόγα…

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011 18:26

ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ Η ΙΕΡΗ ΦΛΟΓΑ ΤΩΝ SPECIAL OLYMPICS

Με τη δέουσα τιμή η Τρίπολη θα υποδεχθεί την Πέμπτη 23 Ιουνίου την Ιερή Φλόγα των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, αναδεικνύοντας τη σημασία των συγκεκριμένων αγώνων και τον όρκο των αθλητών που συμμετέχουν σε αυτούς «Θέλω να νικήσω! Αν όμως δεν τα καταφέρω, βοηθήστε με να προσπαθήσω με θάρρος»… Καθώς λοιπόν, η ημερομηνία διεξαγωγής των Special Olympics πλησιάζει, γίνεται όλο και πιο σαφές ότι το όραμα, η προθυμία, η αγάπη που πρέπει να δείξουμε όλοι μας θα είναι οι βασικοί λόγοι που οι αγώνες στην Ελλάδα θα είναι οι καλύτεροι.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους δημότες να συμμετέχουν στην υποδοχή της «Φλόγας της Ελπίδας» προκειμένου να στηριχθούν οι οικουμενικές αξίες, όπως είναι η διαφορετικότητα και η αλληλεγγύη.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής :

16:30 Υποδοχή Ιερής Φλόγας – Παιάνισμα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Τρίπολης – Έναρξη της Λαμπαδηδρομίας έμπροσθεν 1ου Γυμνασίου και στη συνέχεια θα ακολουθηθεί η διαδρομή: οδός Καλαμάτας – Ουάσιγκτον – Γύρος κεντρικής πλατείας – δεξιά στην οδό Τ. Σεχιώτη – Πλατεία Άρεως ( 1,100μ.).

16:45 Έναρξη Τελετής στην Πλατεία Αρεως (διάρκεια τελετής 45’) – Προσφώνηση Δημάρχου Τρίπολης Γ. Σμυρνιώτη – Ανταλλαγή Δώρων – Καλλιτεχνικό πρόγραμμα από χορευτικά συγκροτήματα της Τρίπολης.

17:30 Πέρας Τελετής. Αναχώρηση Ιερής Φλόγας από την Πλατεία Αρεως με τη διαδρομή: οδός Δημητρακοπούλου – αριστερά στην οδό Εθν. Αντιστάσεως – πλατεία Αγ. Βασιλείου – αριστερά στην οδό Γεωργίου Α’ – πλατεία Κολοκοτρώνη – ευθεία στην οδό Ελ. Βενιζέλου & Ναυπλίου τέρμα στον Περιφερειακό (1,700μ).