Στην Τρίπολη ο Ανδρέας Λοβέρδος: Θα επαναφέρω το “ΠΑΣΟΚ”-Τρεις αντιπρόεδροι θα εκφράζουν όλες τις τάσεις (vid,ph)

Κυριακή, 21 Νοεμβρίου 2021 19:41

Στην Τρίπολη βρέθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του στην Αρκαδία (προηγήθηκε το Άστρος και το Λεωνίδιο) ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο κ.Λοβέρδος μίλησε σε φίλους και μέλη του ΚΙΝΑΛ στην καφετέρια olive green στην Τρίπολη.Λίγο πριν την ομιλία του σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ανέφερε πως θα επαναφέρει το όνομα “ΠΑΣΟΚ”, αν είναι Πρόεδρος της παράταξης, με διαδικασίες που θα αρχίσουν αμέσως μετά τις εκλογές.

Επίσης ο κ. Λοβέρδος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην γραφειοκρατία, αφού, όπως είπε, είναι ένα ζήτημα που του τίθεται συχνά κατά τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, αλλά και στις συζητήσεις που έχει με Δημάρχους και πολίτες.

Στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων πως το ΚΙΝΑΛ έκανε τον κύκλο του και θα πρέπει να δοθεί μία ταυτότητα και πάλι στην παράταξη, αφού πλέον αυτή συγκρίνεται.

Χαρακτήρισε τον εαυτό του πολιτικό των θέσεων και των δεσμεύσεων, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην επαναφορά της νεολαίας του κόμματος, ενώ σημείωσε πως θα κάνει τρεις Αντιπροέδρους που θα εκφράζουν όλες τις τάσεις της παράταξης.

“Διεκδικώ την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για να καταστήσουμε το Κίνημα αυτό προοδευτική μεταρρυθμιστική αντιπολίτευση και αύριο προοδευτική μεταρρυθμιστική δύναμη εξουσίας”, σημείωσε χαρακτηριστικά, ενώ σε άλλο σημείο κάλεσε όλους τους πολίτες “που δεν εγκατέλειψαν την πιο ιστορική παράταξη της Ελλάδας, να ανασυντάξουμε όλοι μαζί το κόμμα και να το φέρουμε στο προσκήνιο”.

Για τη ΝΔ τόνισε πως είναι ένα κόμμα που καταψήφισε και πολέμησε όλες τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ και αντιστρατεύτηκε στην πράξη τον αγώνα των ασθενέστερων τάξεων για μία καλύτερη ζωή.

Δείτε φωτογραφίες, τη δήλωση του κ. Λοβέρδου και ένα απόσπασμα από την ομιλία του.