Στην Τρίπολη ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης (vid,ph)

Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2019 15:26

Συνάντηση με Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και συμμετοχή σε σύσκεψη με εκπροσώπους του τουρισμού

Για “αναξιοποίητο δυναμισμό” στον τομέα του τουρισμού σχετικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, έκανε λόγο ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος πραγματοποίησε, την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου, επίσκεψη στην Τρίπολη.Ο κ. Θεοχάρης είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα, ενώ συμμετείχε και σε σύσκεψη με εκπροσώπους του τουρισμού, στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφέρειας.

Στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός τουρισμού, έκανε διαχωρισμό στις περιοχές της χώρας μας αναφορικά με τον τουρισμό, λέγοντας πως υπάρχουν αυτές που έχουν προχωρήσει και αυτές που έχουν δυναμισμό και χρειάζεται να αλλάξουν κάποια πράγματα, για να προχωρήσουν επίσης. Μία τέτοια περιοχή, όπως είπε, είναι και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Ο υπουργός συνέδεσε την αύξηση του τουριστικού προϊόντος με την δημιουργία υποδομών, τονίζοντας πως “όταν οι πολίτες μίας περιοχής περνούν καλά θα περάσουν καλά και οι επισκέπτες της“.

Παράλληλα σημείωσε πως προτεραιότητα έχουν οι μαρίνες, τα αεροδρόμια και τα υδατοδρόμια, ενώ αξίζει να σημειωθεί το αίτημα του περιφερειάρχη, Π. Νίκα, το ΞΕΝΙΑ Βυτίνας να παραχωρηθεί στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Επίσης, ο κ. Θεοχάρης, μιλώντας για την Αρκαδία, σημείωσε πως αποτελεί μία περιοχή που έχει να προσφέρει πολλά στους επισκέπτες και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις, αφού διαθέτει ιστορία, πολιτισμό, ομορφιά, ηρεμία, αλλά και δυνατότητες αύξησης της αδρεναλίνης, αναφερόμενος φυσικά στο αναρριχητικό πάρκο του Λεωνιδίου.

Ο κ. Νίκας πρόσφερε στον υπουργό ένα καλάθι με αγροτικά προϊόντα της Πελοποννήσου και κρασί από την Αρκαδία, για το οποίο ο κ. Θεοχάρης ανέφερε, χαριτολογώντας, πως είναι “μυθικό”.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εισήγηση του κ. Θεοχάρη, στο βίντεο από την live μετάδοση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης 91,5.

Ο υπουργός τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στην Τρίπολη

Gepostet von Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 am Mittwoch, 9. Oktober 2019

Ακολουθεί βίντεο με τα όσα είπε ο κ. Νίκας για την επίσκεψη του Υπουργού, τα δώρα που του προσέφερε, αλλά και τις απαντήσεις του κ. Θεοχάρη σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.