Στην Τρίπολη ο Κυριάκος Μητσοτάκης: ” Η χώρα αλλάζει σελίδα. Αισιοδοξούμε για το μέλλον” (vid)

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 20:04

Στην Τρίπολη και στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου βρέθηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουλίου ο Πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο περιοδείας του σε Μεσσηνία και Αρκαδία.

Ο κ. Μητσοτάκης μετά από σύντομη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, προχώρησε σε δηλώσεις έξω από το κτίριο της Περιφέρειας και αναφέρθηκε τόσο στην επίσκεψή του στην Μεσσηνία, όσο και στην μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, η οποία κατασκευάζεται και, όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης, στο τέλος του χρόνου, θα είναι έτοιμη να διαχειριστεί τα πρόωτα απορρίμματα.Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως η Πελοπόννησος είναι μία περιοχή που γίνεται σπουδαία δουλειά και έργα υποδομών τα οποία θα προσδώσουν μεγάλη αξία στον ευλογημένο αυτό τόπο.

Τόνισε επίσης πως η χώρα αλλάζει σελίδα και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Εξέφρασε επίσης την αισιοδοξία του για το μέλλον της χώρας γενικότερα και ειδικότερα για το μέλλον της Πελοποννήσου.

Μίλησε συγκεκριμένα για το δρόμο Καλαμάτα -Ριζόμυλος, ενώ ο Περιφερειάρχης παρεμβαίνοντας σημείωσε πως θα ονομαστούν με ονόματα ηρώων οι σήραγγες του αυτοκινητοδρόμου, για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως τα ραντεβού για εμβολιασμό αυξάνονται και επανέλαβε πως οι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν με νοσηλεία, αφού επικρατεί η μετάλλαξη Δέλτα, ενώ τόνισε πως ανοίγουν τα ραντεβού για τις ηλικίες 12 ετών και άνω.

Δείτε στα βίντεο την άφιξη του κ. Μητσοτάκη στην Περιφέρεια και τις δηλώσεις που έγιναν μετά τη συνάντηση με τον κ.Νίκα.