Στην Τρίπολη την Παρασκευή η Φώφη Γεννηματά

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 16:04
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ, Φώφη Γεννηματά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σταθμό μας, η κα Γεννηματά θα πραγματοποιήσει ομιλία σε στελέχη και φίλους του κόμματος, στις 19:00, στο «Αποστολοπούλειο» Πνευματικό κέντρο Τρίπολης.Περισσότερες λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα της επίσκεψής της δεν έχουν γίνει γνωστές (αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες), εικάζεται όμως ότι οφείλεται στις περιοδείες για την προώθησή της υποψηφιότητάς της, στην εκ νέου διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ, στις προσεχείς εκλογές του κόμματος.

Να θυμίσουμε ότι οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο Κίνημα Αλλαγής, θα γίνουν στις 5 Δεκεμβρίου, ενώ αν χρειαστεί και δεύτερος γύρος, στις 12 του ίδιου μήνα. Στις 3 Οκτωβρίου συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, οπότε και θα επικυρώσει, όπως όλα δείχνουν, την ημερομηνία διεξαγωγής των εσωκομματικών εκλογών.

Οι συνυποψήφιοι της κας Γεννηματά για την προεδρία, μέχρι στιγμής, είναι ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, ο ευρωβουλευτής, Νίκος Ανδρουλάκης και ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Χάρης Καστανίδης.

Υπενθυμίζεται πως, για κάθε υποψηφιότητα, απαιτούνται 5.000 υπογραφές μελών/φίλων ή το 15% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.