Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για την Κεντροαριστερά Δημήτρης Τζιώτης (vid)

Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 17:14

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υποψήφιος για την αρχηγία της Κεντροαριστεράς Δημήτρης Τζιώτης. Ο κ.Γιώργος Χρονόπουλος που προλόγισε τον κ.Τζιώτη έκανε λόγο για έναν διακεκριμένο επιστήμονα και επιτυχημένο επαγγελματία.

Μεταξύ άλλων ο κ.Τζιώτης είναι επικοινωνιολόγος και σύμβουλος στρατηγικής πολλών πολιτικών τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.Ο κ.Τζιώτης στη συνέντευξη τύπου που έδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου,ανέφερε πως ξεκινά από την Τρίπολη “την Επανάσταση για μία διαφορετική Ελλάδα και για μία διαφορετική αλήθεια”.

Τόνισε επίσης πως ξεκινά μία μάχη ιδεών, αφού δεν έχει γίνει συνέδριο και δεν γνωρίζουν τις ιδέες των υποψηφίων.

Ο κ.Τζιώτης μίλησε για ένα “νέο ΠΑΣΟΚ” και ανέφερε πως πιστεύσει στην συνέχεια του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε πως δεν πρέπει να αλλάξουν το σύμβολο του ήλιου, επεσήμανε πως πρέπει να γίνει αλλαγή Συντάγματος, μίλησε για χρεοκοπία της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας που ξεκίνησε μετά την Μεταπολίτευση.

Επίσης σημείωσε πως περιμένει να ψηφίσουν πάνω από 300 χιλιάδες Έλληνες, πως μία τρίτη θέση στις εκλογές είναι ήττα για την νέα παράταξη της Κεντροαριστεράς και εξέφρασε την άποψη πως πρέπει να είναι άλλο πρόσωπο ο πρόεδρος του νέου φορέα και άλλο ο υποψήφιος για Πρωθυπουργός.

Στόχος μου είναι να τα αλλάξουμε όλα και να δημιουργήσουμε μία νέα μεταπολίτευση, δήλωσε ο κ.Τζιώτης και τόνισε πως την αλλαγή του Συντάγματος θα πρέπει να την ψηφίσει ο λαός.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του κ.Τζιώτη (την εισήγησή του) στο βίντεο