Στις 07/12 η συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου 2021 19:49

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πρόεδρος Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Τρίπολης, κ. Παναγιώτης Παράσχος, γίνεται γνωστό ότι την προσεχή Τρίτη 07/12 και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς συνεδρίαση της Κοινότητας Τρίπολης.

Η σχετική ανακοίνωση και τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως εξής:«Σας καλούμε την 7η Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Τρίτη και από ώρα 18:00 έως 20:00 σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Τρίπολης η οποία θα πραγματοποιηθεί δια περιφοράς (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικά), σύμφωνα με την αριθ. 426/Α.Π. 77233/13-11-2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη λήψη απόφασης δια περιφοράς στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

● Χορήγηση προέγκρισης εγκατάστασης «Επιχείρησης Ψυχαγωγικών Παιχνιδιών (Λούνα Παρκ)» ιδιοκτησίας της εταιρείας με την επωνυμία «Παπαθανασίου Δημήτριος Μ. ΙΚΕ».

● Χορήγηση προέγκρισης εγκατάστασης «Επιχείρησης Ψυχαγωγικών Παιχνιδιών (Λούνα Παρκ)» ιδιοκτησίας της κας Γεωργιοπούλου Ανδριάνας του Μιχαήλ.

Παρακαλούνται τα μέλη όπως αποστείλουν την ψήφο τους επί των εισηγήσεων – προτάσεων που έχουν αποσταλεί, στο email: dimotikhkoinothta@gmail.com κατά το διάστημα διεξαγωγής της συνεδρίασης.».