Στις 11 Μαϊου στην Τρίπολη το Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος (+vd)

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 19:59
ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES.

Το μεσημέρι της Πέμπτης στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης δόθηκε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου. Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός και ένα από τα κορυφαία μίτινγκ στο είδους τους στη χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο αγωνιστική παρουσία δίνουν οι κορυφαίοι ρίπτες από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη Τύπου μίλησε ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας, αναφερόμενος στη σπουδαιότητα των αγώνων και την μεγάλη συμμετοχή σημαντικών ονομάτων από το χώρο των ρίψεων. Μάλιστα φέτος όπως τόνισε θα τοποθετηθεί κλωβός και στο κεντρικό γήπεδο για την καλύτερη θέαση των δημοφιλών αγωνισμάτων!Με τη σειρά του μίλησε και ο κ. Μανώλης Μανωλόπουλος παλιός Εθνικός προπονητής και αθλητής ρίψεων και ο άνθρωπος που αποτελεί ο ουσιαστικός λόγος που πραγματοποιούνται αυτοί οι αγώνες. Ο κ. Μανωλόπουλος μοιράστηκε την αναδρομή στο παρελθόν και στο πως καθιερώθηκαν αυτοί οι αγώνες, καλώντας το φίλαθλο κοινό να δώσουν παρουσία στο στάδιο το Σάββατο, στηρίζοντας τους αθλητές.

Τέλος από την πλευρά του ο προϊστάμενος των υπαλλήλων του ΔΑΚ Τρίπολης κ. Νίκος Καραδήμας μίλησε για την προετοιμασία για αυτούς τους αγώνες τονίζοντας ότι το προσωπικό του σταδίου θα είναι στη διάθεση της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου με σκοπό την επιτυχημένη διεξαγωγή των αγώνων.