ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!

Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 15:06

ΣΤΟ «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ» Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!Με δικό του περίπτερο, συμμετέχει ο Δήμος της Τρίπολης στην 6η Περιφερειακή Έκθεση «Αρκαδικό Πανόραμα» η οποία θα λειτουργεί μέχρι και τις 14 Ιουνίου 2010, στη Βιομηχανική Περιοχή. Μαζί εκτίθενται οι υπηρεσίες και το έργο όλων των νομικών προσώπων του Δήμου, όπως η ΔΕΥΑΤ αλλά και η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης (ΔΕΠΕ).

Στα εγκαίνια της Έκθεσης, που έγιναν την Τετάρτη 10 Ιουνίου, το περίπτερο του Δήμου της Τρίπολης τράβηξε τα βλέμματα επισήμων και απλών επισκεπτών.

 Να σημειωθεί ότι, ειδικά για τη Δημοτική Ραδιοφωνία, ο κάθε επισκέπτης της έκθεσης έχει τη δυνατότητα –μέσα από πληροφοριακό υλικό- να ενημερωθεί ότι ο σταθμός ξεκίνησε να λειτουργεί από το 1989 και ότι είναι ένα από τα πρώτα «ελεύθερα» ραδιόφωνα που λειτούργησαν νόμιμα στην χώρα. Επίσης, οι επισκέπτες της έκθεσης έχουν τη δυνατότητα να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμά και τις εγκαταστάσεις του σταθμού.

Παρέχονται επίσης πληροφορίες για την δυνατότητα του ραδιοφώνου να φτάνει σε κάθε γωνιά της γης μέσω του διαδικτύου από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.drt915.gr.

 

 

Το Δημοτικό Ραδιόφωνο δεν αποτελεί μια κερδοσκοπική επιχείρηση στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης αλλά έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα και για την προσφορά του αυτή έχει αποσπάσει σημαντικές τιμητικές διακρίσεις και βραβεύσεις.