Στο εκλογικό τμήμα γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Κώστας Βλάσης

Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 14:42

Μία ιδιαίτερη μέρα η σημερινή για τον Κώστα Βλάση. Η σημερινή Κυριακή δεν είναι μόνο μέρα εθνικών εκλογών, αλλά και γενέθλια ημέρα για τον Κώστα Βλάση ο οποίος συμπληρώνει 44 χρόνια ζωής.

Η 7η Ιουλίου 2019 είναι μία μέρα που θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του και μαζί να πανηγυρίσει μία σημαντική νίκη για τον ίδιο και τη ΝΔ.Το πρωί της Κυριακής, ο κ. Βλάσης προσήλθε στο εκλογικό του κέντρο, για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Αμέσως μετά, προχώρησε στην εξής δήλωση: «Φέτος η ημέρα των γενεθλίων μου τυγχάνει να συμπίπτει με την ημέρα των εθνικών εκλογών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά κι απόψε το βράδυ να γιορτάζω διπλά! 

Αυτό που προέχει είναι όλοι οι συμπατριώτες μας να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, καθώς οι σημερινές εκλογές αποτελούν ορόσημο για το μέλλον της Πατρίδας μας. Πέρα και πάνω απ´ όλα αυτό που μετράει είναι να καταστήσουμε την Αρκαδία μας πρωταγωνίστρια σε μια Ελλάδα ισχυρή.

Σας ευχαριστώ όλους για τις εγκάρδιες ευχές σας και την αγάπη που απλόχερα μου προσφέρετε. Μου δίνετε δύναμη να συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο!»