Στο ΚΑΑ Παλλάδιον ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.Αλέξανδρος

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2018 20:27

Ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους ασθενείς και ευλογίες στον καθένα ξεχωριστά πρόσφερε απλόχερα στους θεραπευόμενους του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και στους συγγενείς τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος.

Ήταν μία κίνηση του Ιεράρχη που σκόρπισε συγκίνηση και ελπίδα σε όλους αυτούς που φιλοξενούνται αυτές τις Άγιες Μέρες στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ αλλά και δύναμη στο προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης που εργαζόταν τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.Η επίσκεψη του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ, μία μέρα μετά τη Γέννηση του Χριστού ( 26/12/18 ), ήταν γεμάτη συμβολισμό αλλά και ουσία αφού ο Αρκάς Ιεράρχης προτίμησε να βρεθεί δίπλα στους ασθενείς και στους ανθρώπους τους που έχουν ανάγκη στήριξης ειδικά αυτές τις μέρες.

Οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στα δωμάτια των ασθενών  ήταν συγκινητικές και πέρα για πέρα ανθρώπινες. Ο Μητροπολίτης κ. Αλέξανδρος πέρασε από όλα τα δωμάτια και ευλόγησε τον κάθε θεραπευόμενο ξεχωριστά.

Μαζί με τις ευχές του ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας χάρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους στο Κέντρο Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ εικόνες της Γέννησης του Χριστού και ευχήθηκε σε όλους να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Μητροπολίτη κ. Αλέξανδρο στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ συνόδευαν ένας Αρχιμανδρίτης ( ο π. Θεόκλητος Ντούλιας ) και τρεις ιερείς της Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας ( εφημέριοι του ΙΝ. της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος ) προσδίδοντας στην επίσκεψη του Ιεράρχη ένα ξεχωριστό και επίσημο χαρακτήρα.

Τόσο η Πρόεδρος του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Κατερίνα Καρνιαδάκη όσο και το προσωπικό του Κέντρου ευχαριστεί θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρο καθώς και τη συνοδεία του για την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Κέντρο Αποκατάστασης της Τρίπολης και του εύχεται το 2019 να είναι το ίδιο αεικίνητος και δημιουργικός προς όφελος του ποιμνίου του και ολόκληρης της κοινωνίας που ηγείται θρησκευτικά.