Στο κέντρο αποκατάστασης «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» το πρώτο σεμινάριο Νευροανάδρασης

Tο πρώτο επίσημο Σεμινάριο Νευροανάδρασης που φιλοξενείται στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Αποκατάστασης «ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ» , στην Τρίπολη, από 3 έως 8 Ιανουαρίου 2017. Ενδιαφερόμενοι από ολόκληρη την Ευρώπη, θα έχουν την δυνατότητα να γίνουν επίσημοι Θεραπευτές Νευροανάδρασης, αποκτώντας το αντίστοιχο πιστοποιητικό. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από εκπαιδευτές διεθνούς κύρους όπως: ο Διευθυντής του Ινστιτούτου EEG Νευροανάδρασης του Μονάχου Thomas Feiner και η Δρ Μαργαρίτα Θεοδώρου από την Κύπρο η οποία είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Παγκόσμια Οργάνωση Πιστοποίησης Προσόντων στη Νευροανάδραση.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα του Σεμιναρίου Νευροανάδρασης θα υπάρξουν δύο ενότητες: στην πρώτη ενότητα προβλέπονται 40 εντατικά θεωρητικά μαθήματα για την απόκτηση των προσόντων του πιστοποιημένου Θεραπευτή Νευροανάδρασης ( ΙFΕΝ ) ενώ στη δεύτερη ενότητα του πενθήμερου Σεμιναρίου θα γίνουν πέντε ( υποχρεωτικά ) ή και περισσότερες ( προαιρετικά ) ώρες πρακτικής εξάσκησης που απαιτούνται για την πιστοποίηση. Για όλα τα στάδια της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα λάβουν εξειδικευμένα πιστοποιητικά συνεχούς εκπαίδευσης από το Ινστιτούτο Νευροανάδρασης EEG.



ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

THOMAS FEINER

Είναι Διευθυντής του Ινστιτούτου EEG για τη Νευροανάδραση στο Μόναχο και Εργοθεραπευτής με 15ετή εμπειρία ως Πιστοποιημένος Θεραπευτής ( ΒCIA ). Ως ιδρυτικό μέλος της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας για την εφαρμογή της Νευροανάδρασης ήταν ένας από τους πρώτους επαγγελματίες – χρήστες της Νευροανάδρασης στη Γερμανία και για περισσότερα από δέκα χρόνια προσφέρει διεθνώς εκπαίδευση στον τομέα της εφαρμοσμένης νευροφυσιολογίας. Στόχος του είναι να μεταδώσει την εμπειρία και τις γνώσεις του και να προσφέρει άριστη επαγγελματική προετοιμασία στους ενδιαφερόμενους χρήστες. Γι’ αυτούς τους λόγους έχει δημιουργήσει μία διεθνή ομάδα έμπειρων επαγγελματιών.

Δρ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Έχει διδακτορικό τίτλο στη Λογοπαθολογία από το 2012. Η διδακτορική της έρευνα αφορούσε τη μελέτη της γλωσσικής ασυμμετρίας των εγκεφαλικών ημισφαιρίων και την εξειδίκευση της λεπτής κινητικότητας των χεριών σε άτομα με ειδική γλωσσική διαταραχή. Εργάζεται στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου από το 1996. Είναι μέλος του διδακτικού προσωπικού του Ινστιτούτου EEG Νευροανάδρασης του Μονάχου από το 2013. Έχει εκπαιδευτεί σε μεθόδους ποσοτικής ηλεκτροεγκεφαλογραφίας, Νευροανάδρασης με Ζ Scores Training και Νευροανάδρασης με ISF Training.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

https://www.facebook.com/nevroanadrasipalladion/

seminario-nefroanadrasis

Προηγούμενο άρθροΤο όρος Μαίναλο στις περιοχές με εξέχουσα πολιτιστική αξία
Επόμενο άρθροΚοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και εκλογές για τον ΕΟΣ Τρίπολης
Αργύρης Καρδαράς
Δημοσιογράφος, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5