Στον Αστέρα υπέγραψε ο νεαρός τερματοφύλακας Γ. Αθανασιάδης

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 15:32

Επιμέλεια ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος

Οι ανακοινώσεις απόκτησης παικτών διαδέχονται η μία την άλλη στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και το ίδιο συνέβη και το μεσημέρι της Τετάρτης όπου οι «κυανοκίτρινοι» ανακοίνωσης τη συμφωνία τους με τον τερματοφύλακα Γιώργο Αθανασιάση. Αναλυτικότερα λοιπόν το περιεχόμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Γιώργου Αθανασιάδη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Αθανασιάδης, γεννήθηκε στις 7 Απριλίου 1993 στη Θεσσαλονίκη, και στην καριέρα του μετρά 62 συμμετοχές στη Super League με τη φανέλα του Πανθρακικού. O Έλληνας τερματοφύλακας επέλεξε το νούμερο 30 για τη φανέλα του.».

Αθανασιάδης: «Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα με Υγεία!»

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης ο Γιώργος Αθανασιάδης αναφέρθηκε στη συμφωνία αυτή και στο γεγονός ότι ο ίδιος αποτελεί πλέον ποδοσφαιριστής του Αστέρα, λέγοντας:

«Η διοίκηση και το προπονητικό τιμ με πίστεψαν και θέλω να τους δικαιώσω. Μπορεί να έχω παίξει αρκετά ματς στη Super League, αλλά πλέον ο Αστέρας είναι μια νέα σελίδα για μένα. Το επίπεδο είναι ψηλότερο, σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους και πίεση και πρέπει να φανώ αντάξιος. Θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Δεν το σκέφτηκα στιγμή. Ο Αστέρας είναι μεγάλη ομάδα με υγεία και είπα αμέσως το ναι».

Το βιογραφικό του Γιώργου Αθανασιάδη…

ΣΕΖΟΝ | ΟΜΑΔΑ | ΣΥΜΜ.

2011-2012 | Ηρακλής | –
2012-2016 | Πανθρακικός | 62