Στον Εισαγγελέα Ναυπλίου δύο άνδρες από το Άργος για ασέλγεια εις βάρος 12χρονου παιδιού ΑμΕΑ!

Τρίτη, 12 Ιούλιος 2016 20:29

Προφυλακίσθηκε ο ένας από τους δύο δράστες

Στον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα Ναυπλίου οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι δύο άνδρες από το Άργος, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, μετά από καταγγελία για ασέλγεια σε ένα 12χρονο ανήλικο παιδί.

Οι δύο άνδρες που διαμένουν μαζί, συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου παιδιού, που μάλιστα είναι παιδί του ενός εκ των δύο κατηγορουμένων.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την σοβαρή υπόθεση θα ανακοινωθούν από την αστυνομία, καθώς την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανηλίκων και θύματα και θύτες προστατεύονται, μέχρι την απόφαση του Εισαγγελέα για την δημοσιοποίηση στοιχείων.

Νεότερη ενημέρωση

Στο δρόμο προς τις φυλακές ακολούθησε ο ένας από τους δυο δράστες από το Άργος που κατηγορούνται ότι ασελγούσαν σε 12χρονο παιδί, όπου ύστερα από λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως, πρόκειται για παιδί με ειδικές ανάγκες.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ διήρκεσε η κατάθεση και εξέταση των δραστών από τον ανακριτή και τον εισαγγελέα Ναυπλίου.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικους όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr