Στον Martin Tonso το φλουρί της πίτας του Αστέρα! (vid)

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018 23:39

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ στην αίθουσα Τύπου στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”, με τον Martin Tonso να είναι ο μεγάλος τυχερός καθώς το “μαγικό” φλουρί ήταν στο κομμάτι του!

Οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, η διοίκηση, η ακαδημία και το προσωπικό του ΑΣΤΕΡΑ έδωσαν το παρών σε ένα ζεστό οικογενειακό απόγευμα στο γήπεδο μας.Ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ Γιώργος Μποροβήλος, ευχαρίστησε το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές για την παρουσία του ΑΣΤΕΡΑ στο τέλος του 2017 και ευχήθηκε το 2018 η ομάδα να βρεθεί και πάλι στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος και από εκεί στην Ευρώπη, ενώ ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται για την ομάδα καθώς παίζουν σημαντικό ρόλο στην πορεία του ΑΣΤΕΡΑ.

Ο εκ των αντιπροέδρων Δημήτρης Κενές μοίρασε ευχές για υγεία στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στο προσωπικό. Αναφερόμενος στους στόχους για το 2018 ευχήθηκε η ομάδα να παίξει και πάλι στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Σάββας Παντελίδης ευχαρίστησε ποδοσφαιριστές και διοίκηση για την ομαδική δουλειά και συνεργασία που γίνεται στον ΑΣΤΕΡΑ από την πρώτη μέρα που βρίσκεται στην Τρίπολη, ενώ εξέφρασε την βεβαιότητα ότι τη νέα χρονιά θα έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για τον σύλλογο.

Ο Martin Tonso ήταν ο μεγάλος νικητής καθώς κέρδισε το φλουρί και αποθεώθηκε από συμπαίκτες, προπονητές και προσωπικό. “Ευχαριστώ. Καλή χρονιά, υγεία, συνεχίζουμε”, είπε ο Αργεντινός σε άπταιστα ελληνικά.

Ο αρχηγός της ομάδας Matias Iglesias, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το πολύ ωραίο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και τόνισε πως όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολύ σπουδαία πράγματα.