Στον Προφήτη Ηλία γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στην Τρίπολη (vid)

Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2022 10:56

Την Πέμπτη (06/01) γιορτάστηκαν τα Θεοφάνεια στο Ναό του Προφήτη Ηλία της Τρίπολης…

Το πρωί τελέστηκε Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ Αλέξανδρου.Αμέσως μετά υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής όλοι κατευθύνθηκαν στο σιντριβάνι που βρίσκεται στο πάρκο των Φιλοδένδρων, όπου έγινε η τελετή του αγιασμού των υδάτων.

Για την μεγάλη αυτή γιορτή της Χριστιανοσύνης μίλησε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ.Κώστας Τζιούμης, ο οποίος ευχήθηκε να μας βοηθήσει όλους η φώτιση του Αγίου Πνεύματος, ώστε να αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της πανδημίας. “Το 2022 να είναι μια χρονιά που ο τόπος μας, η Περιφέρεια μας και η χώρα μας θα βαδίσει μπροστά με αισιοδοξία και θα ξεπεράσει τα προβλήματα που την ταλανίζουν πάνω από μια δεκαετία”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ.Χρήστος Λαμπρόπουλος ευχήθηκε με την σειρά του η φώτιση του Αγίου Πνεύματος, να είναι οδηγός όλων μας την καινούργια χρονιά. “Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά επιτυχιών και να είναι η χρονιά που θα απαλλαγούμε οριστικά από την πανδημία. Να είναι μια χρονιά που θα επιτύχουμε τους στόχους μας και για την Αρκαδία μας να είναι μια χρονιά ανάταξης και επιστροφής σε επιτυχίες και στην ανάπτυξη”, δήλωσε.

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες από τον εορτασμό των Θεοφανείων στην Τρίπολη

Δείτε τα βίντεο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης: