Τ. Κακλαμάνος στη ΔΡΤ: “Η αντιπολίτευση έρχεται πάντα αδιάβαστη!” (ήχος)

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018 12:53

Για την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης μίλησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης την Τετάρτη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τάσος Κακλαμάνος.

Αρχικά ο κ.Κακλαμάνος απάντησε στις βολές, που δέχεται κατά καιρούς ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, τονίζοντας: «Εφαρμόζω τον κανονισμό και λένε από την αντιπολίτευση, ότι τους φιμώνω. Αφήνω περισσότερο χρόνο και καταστρατηγούν την λειτουργία του συμβουλίου. Αυτό γίνεται, γιατί έρχονται αδιάβαστοι και επιλέγουν να κωλυσιεργούν».Για το θέμα του Δημοτικού σχολείου της Αλέας, ανέφερε: «Κατατέθηκαν την ώρα του συμβουλίου έξι με εφτά προτάσεις, με την τελευταία πρόταση μάλιστα να έχει και αρκετές επιμέρους προτάσεις και έναν δημοτικό σύμβουλο να μας ζητάει, να τις πάρει γραμμένες».

Αναφορικά με τα όσα επιρρίπτουν στην Δημοτική Αρχή τα μέλη της αντιπολίτευσης περί μηδενικού έργου, ανέφερε μεταξύ άλλων «Έχουμε μηχανήματα και δεν έχουμε χειριστές.Είναι πολύ δύσκολο να προσλάβουμε προσωπικό», ενώ συμπλήρωσε: «Γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από την πλευρά του Δημάρχου σε μια δύσκολη εποχή και έχουν εξασφαλιστεί πολλά χρήματα».

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δήλωσε: «Ο Δήμαρχος θα κάνει τον απολογισμό του και θα πει και τι βρήκε. Δεν βρήκαμε καμία μελέτη από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, παρά μόνο ένα ταμείο με οφειλές. Πλέον υπάρχουν μελέτες για την αναβάθμιση των εισόδων της πόλης, την λειτουργία του Πνευματικού κέντρου, για ασφαλτοστρώσεις, για οδοσήμανση κτλ», ενώ πρόσθεσε: «Η Δημοτική Αρχή έχει εξασφαλίσει πάνω από εκατόν είκοσι εκατομμύρια για έργα».

Ο κ.Κακλαμάνος έδωσε απαντήσεις και για το Ματζούνειο, κατηγορώντας παράλληλα την αντιπολίτευση για στείρα και φτηνή αντιπολίτευση.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας: “Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στο κλείσιμο του συνόλου του ψηφοδελτίου”.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: