Τ.Παπαζαχαρίας: Κάλεσμα για Αποστόλου- Εντός των ημερών διοικητής στο Παναρκαδικό (ήχος)

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 08:51

Μας ενδιαφέρουν τα προσόντα και η ικανότητα των υποψηφίων διοικητών των νοσοκομείων και όχι η κομματική τους ταυτότητα

Για την επίσκεψη του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελου Αποστόλου την Πέμπτη 23 Ιουνίου στις 10:30 το πρωί στην Τρίπολη μίλησε στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5 και στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” με την Ελένη Τράκα, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας Τάσος Παπαζαχαρίας.Ο κ.Παπαζαχαρίας αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλωσης για την αγροτική ανάπτυξη που θα γίνει στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να δώσουν το “παρών” στην εκδήλωση και να θέσουν ερωτήματα στον Υπουργό και τους συνεργάτες του.

Σημείωσε πως θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση για όλα τα θέματα με τα οποία ασχολείται ο ΣΥΡΙΖΑ και να μην κάνουν κάποιοι μόνο κριτική αγνοώντας όλες τις διαστάσεις ενός ζητήματος. Ως παράδειγμα ανέφερε τα “ραβασάκια” που έχουν σταλεί στους αγρότες για τις εισφορές στον ΟΓΑ . Τόνισε πως δεν είναι υπερβολικό το ποσό των 22 ευρώ το μήνα που έχει επιβληθεί παραπάνω, όταν η σύνταξη θα είναι πολύ υψηλότερη σε σχέση με αυτή που λαμβάνουν οι αγρότες τώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αξιολογεί τους υποψήφιους διοικητές των νοσοκομείων- Κοιτάζει προσόντα και όχι κόμμα

Ο κ.Παπαζαχαρίας στη συνέντευξή του σημείωσε πως εντός των ημερών, ίσως και μέχρι τα τέλη της εβδομάδας θα έχει γίνει η επιλογή του Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και ανέφερε πως οι τελικές προτάσεις της επιτροπής αξιολόγησης είναι δύο άτομα και εξ αυτών θα επιλεγεί ο καταλληλότερος. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για κομματικές ταυτότητες αλλά για τις ικανότητες των υποψηφίων και για τα προσόντα που αυτοί διαθέτουν.

Μάλιστα επεσήμανε πως για πρώτη φορά γίνεται αξιολόγηση ενώ κατέκρινε όσους μιλούν για καθυστερήσεις στην διαδικασία, όταν στο παρελθόν το Παναρκαδικό είχε μείνει για πολύ περισσότερο χρόνο χωρίς διοίκηση.

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο κ.Παπαζαχαρίας στην εκπομπή “Πρώτη Καλημέρα” στο παρακάτω ηχητικό απόσπασμα.