Τ. Παπαζαχαρίας στη ΔΡΤ: «Είμαι διαθέσιμος για το ψηφοδέλτιο Παυλή» (video)

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019 13:16

Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης φιλοξενήθηκε το πρωί ο γραμματέας της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ.Τάσος Παπαζαχαρίας.

Αρχικά ο κ.Παπαζαχαρίας απάντησε στο εάν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Πάντα υπήρξα αφανής πρωταγωνιστής. Πάντα προσέφερα από χαμηλές θέσεις. Τώρα αν χρειαστεί θα μπω στο ψηφοδέλτιο Παυλή, για να σηματοδοτήσω την στήριξη μας στο πρόσωπο του. Έχουμε καταλήξει σε ονόματα από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα είναι στο ψηφοδέλτιο Παυλή. Φιλοδοξία μου είναι να μπω στο ψηφοδέλτιο, να εκλεγώ, και να ζητήσω αντιδημαρχία για την διαχείριση των απορριμμάτων.Αναφορικά με τα παράπονα που ακούγονται από την πλευρά της Μαντινειακής Συμπολιτείας, δήλωσε: «Γίνομαι δέκτης συκοφαντιών, γιατί η απόφαση δεν ήταν δική μου. Έγιναν δημοκρατικές διαδικασίες και αποφασίστηκε να στηρίξουμε Παυλή. Δεν υπήρχε άλλη πρόταση. Ο Παυλής τα χρόνια της θητείας του συνεργάστηκε πολύ καλά με εμάς και την κυβέρνηση».

Απαντώντας σε ερώτημα αναφορικά με το εάν υπήρξαν συζητήσεις και με άλλους υποψηφιους για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε: «Είχαμε προσπαθήσει το 2014 να συνεργαστούμε με τον Τζιούμη και μας είπε, πως αν γίνει αυτή η συνεργασία θα του φύγουν οι δεξιοί ψηφοφόροι. Γι αυτές τις εκλογές δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, να έρθει σε επικοινωνία μαζί μας», ενώ συμπλήρωσε: «Με τον κ.Τσιαμούλο δεν είχαμε καμία επικοινωνία».

Αναφορικά με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και την υποψηφιότητα Δέδε, δήλωσε: «Ο Δέδες δεν είναι χτεσινός. Έχει μια επιτυχημένη διαδρομή και είναι γνώστης των προβλημάτων από τη θέση του ως γενικός γραμματέας υποδομών», ενώ για τον νυν Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη: « Ο Τατούλης με τις κινήσεις του και τα λεγόμενα του έριχνε γέφυρες. Θα ήθελε να τον στηρίξουμε».

Τέλος μιλώντας για το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων με ΣΔΙΤ, ανέφερε: «Ο μεγάλος φταίχτης – εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε η κυβέρνηση να αποδεχτεί το έργο ΣΔΙΤ, είναι οι Δήμαρχοι. Έπρεπε να έχουν διαχειριστεί τα σκουπίδια τους», ενώ συμπλήρωσε: «Τα έργο αυτό δαιμονοποιήθηκε από τα λάθη του Τατούλη. Εγώ πλέον έχω πειστεί, πως επειδή πρέπει να βρεθεί λύση και οι Δήμαρχοι δεν κάνουν τίποτα – πρέπει να προχωρήσει το έργο ΣΔΙΤ».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη: