Τ.Πετρόπουλος από Τρίπολη: “Η αντιπολίτευση θεωρεί λαϊκιστικά τα μέτρα ανακούφισης του λαού και βάζει τρικλοποδιές” (video)

Τετάρτη, 8 Μάιος 2019 23:05

Στην Τρίπολη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο κ.Τάσος Πετρόπουλος , υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης , προκειμένου να παρακολουθήσει την ταινία «Τα δάκρυα του βουνού» του Αρκά κ. Στέλιου Χαραλαμπόπουλου.

Ο κ.Πετρόπουλος σε δήλωση που έκανε, μίλησε για το πακέτο ελαφρύνσεων που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, αλλά και την πρόταση μομφής από τη ΝΔ, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Σήμερα διαπίστωσα πως ενωμένη η αντιπολίτευση δείχνει ένα τρόπο αντίληψης – για αυτά τα μέτρα που ανακουφίζουν τον λαό – ξένο ως προς τις πολιτικές παραδόσεις που έχει η δημοκρατία. Ο λαός περίμενε με ανυπομονησία τα μέτρα αυτά, τα οποία η αντιπολίτευση θεωρεί λαϊκιστικά, βάζοντας τρικλοποδιές για να τα καθυστερήσει», ενώ συμπλήρωσε: «Η ΝΔ και οι σύμμαχοι της θα εύχονταν, να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Ο κ.Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει ακόμα, πως δεν ζητάμε την έγκριση των δανειστών. Εμείς μόνο ενημερώνουμε και αποδεικνύουμε, πως τα μέτρα που παίρνουμε, ανταποκρίνονται στην οικονομική δυνατότητα της χώρας. Η ΝΔ έχει μια δική της αντίληψη για την πορεία της χώρας,η οποία κυριαρχούσε και τα προηγούμενα χρόνια, όπου χωρίς συζήτηση δέχονταν ότι τους υπαγόρευαν και τα συμπεριελάμβαναν στα μνημόνια».